Squid Game, de Zuid-Koreaanse dramaserie, werd op 17 september 2021 uitgebracht op Netflix. We zijn amper een maand verder of Netflix-CEO, Ted Sarandos, heeft al aangekondigd dat het de best bekeken serie op Netflix ooit is. Dat moet gevierd worden. Acteur Lee Jung-jae, in de serie Seong Gi-hun, ofwel  ‘Nummer 456’, is het daarmee eens en trakteert zichzelf op een vintage Porsche 911.

Squid Game-acteur viert succes van de serie op gepaste wijze

Zijn doorbraak doormaken is op zichzelf al reden voor een feest. De 48-jarige trok naar zijn onlangs aangemaakte Instagram-account, dat in korte tijd immens veel volgers vergaarde, om te laten zien waar hij zijn Squid Gamegeld deels aan heeft uitgegeven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door jung jae Lee (@from_jjlee)

Het is moeilijk te zeggen welke exacte uitvoering Porsche 964 911 Lee Jung-jae heeft gekocht, aangezien hij alleen het interieur van de auto heeft getoond. Maar welk model het ook is, het moet een genot zijn om mee te rijden. Deze tweede generatie van de klassieke Duitse sportwagen werd geproduceerd van 1989 tot 1993.

Rood licht, groen licht

Deze 964 Turbo is hierdoor de laatste jaren steeds waardevoller geworden. In die zin is het een behoorlijk slimme investering van Lee’s kant, maar tevens ook een zeer smaakvolle keuze.

Andre Porsches binnen zijn collectie

Overigens is deze sportwagen zeker niet zijn eerste en enige Porsche. Hij bezit ook een Carrera 4S uit de 991-serie en heeft naar verluidt ook een Panamera in zijn garage.