Steven Bergwijn begon zijn carrière in de jeugd ASC Waterwijk waar hij zichzelf in de kijker speelde bij Ajax die hem inlijfde bij de jeugdopleiding. Maar de geboren Amsterdammer maakte op senioren niveau een naam voor zichzelf bij PSV Eindhoven. Zo erg zelf dat Tottenham Hotspur begin 2020 ruim € 30 miljoen voor hem betaalde. De linksbuiten werd op 8 oktober 24 jaar en dat liet hij niet zomaar gebeuren. Nee, hij deed zichzelf een chique Rolls-Royce cadeau.

Steven Bergwijn laat zijn nieuwe Rolls-Royce aan de wereld zien

Bergwijn valt te typeren als de stereotype voetballer van tegenwoordig. Fit, snel, tattoos en een liefde voor mooie (lees: dure) vervoersmiddelen. Met de tekst “Happy bday to myself 🎉🍾”, attendeerde hij zijn volgers op zijn verjaardag én gloednieuwe aankoop. Collega-voetballers reageerde al gauw lovend en ook Lil Kleine betoog zijn liefde voor Bergwijn. Of voor de auto?

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Steven Bergwijn (@stevenbergwijn)

 

Steven Bergwijn verdient bij de Spurs wekelijks zo’n £73 duizend (omgerekend € 86 duizend) wat jaarlijks op £ 3,8 miljoen (omgerekend € 4,48 miljoen) neerkomt. Maar ook vóór hij deze getallen tot zijn salaris kon rekenen, hield hij al van spenderen. Zo kocht hij in 2019 voor €1 miljoen een appartement in Amsterdam en zoals we al zeiden vervoert hij zichzelf maar al te graan in luxe. Hij is namelijk ook de eigenaar van een Mercedes-AMG G 63 en een 605 pk sterke Lamborghini Urus.

Tijd voor een Rolls-Royce

Tsja, als een G wagen en een Urus gewoontjes wordt, is het tijd voor een luxekoets uit het Verenigd Koninkrijk. Oké, hagelnieuw is de Rolls-Royce niet. Op het middenconsole zien we namelijk ‘certified’, wat inhoudt dat het gaat om een occasion. Maar dat drukt de pret uiteraard niet. Zijn Rolls-Royce Phantom is in het zwart, met sportieve blauwe accenten. In het interieur wordt het af==omgewisseld en heeft blauw de overtoon. We durven niet te speculeren over het vermogen, de precieze uitvoering en het bouwjaar, maar dat zullen we zo snel mogelijk toevoegen zodra er meer bekend over wordt.

Voor nu zal je dus genoegen moeten nemen met de foto’s, maar dat is toch ook meer dan zat?

Benieuwd naar waar andere voetballer sin rijden? We schreven eerder over de wagens van de spelers van het Nederlands elftal