Wij van Pure Luxe laten ons niet tegenhouden door grenzen en na een video vanuit Duitsland trekken we voor deze aflevering richting het zonnige Frankrijk. We reisden af naar de Provence streek en gaan langs bij Maison Saint AIX, waar de inmiddels beroemde AIX Rosé vandaan komt – in allerlei (grote) maten. We worden daar enthousiast ontvangen door oprichter en eigenaar Eric Kurver.

Het Franse landgoed waar AIX Rosé wordt geproduceerd

We stappen in een oude Range Rover en rijden over het immense landgoed, ofwel domaine, dat even groot is als de helft van Monaco – ongeveer 100 hectare groot. Daar vertelt Eric over het verleden, heden en de toekomst van AIX Rosé. En natuurlijk krijgen we te zien hoe het proces van de voortreffelijke rosé in z’n werking gaat en hoe het merk tot stand is gekomen.

Daarbij legt hij ons van A tot Z uit hoe rosé gemaakt wordt, uiteraard allemaal mooi in beeld gebracht door cameraman Mart. En Floris wordt ook nog aan het werk gezet: hij moet handmatig druiven plukken, want het is momenteel oogstseizoen en dus de belangrijkste tijd van het jaar voor AIX Rosé.

Big Bottle XXL winactie

De video is natuurlijk ook weer met een heurlijcke, dorstig makende XXL winactie. We mogen namelijk een 15 literfles AIX Rosé weggeven t.w.v. € 695 euro. Bekijk de video hieronder om te zien hoe je ‘m kan winnen. Veel kijkplezier, amice!

Met speciale dank aan Maison Saint AIX, producent van AIX Rosé.