Op een welverdiende vakantie kan je het zo bont maken als je zelf wilt. Ook zijn de opties oneindig. Ga je cultuur snuiven in Colombia of backpacken in Zuidoost-Azië? Toch gaat er weinig boven de onderwaterervaring van Conrad Maldives, een luxe resort, gelegen op het idyllische eiland Rangali op de Malediven.

Under the Sea in de Malediven

Het unieke pakket, met de toepasselijke naam Under the Sea, biedt een exclusief verblijf van vijf nachten in ’s werelds eerste onderwatervilla, de Muraka. Deze uitgestrekte schuilplaats van 557 vierkante meter, geopend in 2018 en verspreid zich over twee niveaus – een boven- en een onderwater.

Foto: screenshot YouTube | Conrad Maledives

Het verblijf huist in totaal drie royale slaapkamers, twee badkamers, een keuken, een woonkamer, een fitnessruimte, overloopzwembad en ontspanningsterras.

In het teken van Thanksgiving Day

Op Thanksgiving Day, 25 november, worden jij en je groep meegenomen voor een privélunch in het Ithaa Undersea Restaurant van het resort, ongeveer 5 meter onder de zeespiegel. Na een glas champagne bij aankomst, wordt de tafel voorzien van een vijfgangenmenu, terwijl je zorgeloos geniet van de uitzichten die het eerste onderwaterrestaurant voor je in petto heeft.

Foto: Conrad Maledives | Het onderwaterrestaurant vanaf boven

Gedurende het hele verblijf worden de zes gasten getrakteerd op een dagelijks ontbijt op Atoll Market of de Muraka, waarvan de laatstgenoemde wordt bereid door een privé-kok.

Tijdens een snorkelsafari ontdek je de onderwaterwereld.

Verder wordt je meegnomen over oceaan op een luxe jacht, neem je deel aan een snorkelsafari om de wereld onder de golven en ga je de koraalriffen verkennen met een inwonende zeebioloog. Dit omvat het planten en benoemen van koraal in de koraalkwekerij van het resort, zodat u zich extra goed kunt voelen over de reis.

Foto: Conrad Maledives

Foto: Conrad Maledives | Een van de slaapkamers

Het pakket omvat ook een retourtransfer per watervliegtuig van én naar Velana International Airport in Male, waarbij je toegang krijgt tot de luxe Conrad Lounge bij vertrek. Voor boekingen en meer informatie verwijzen we je graag door naar de website van Conrad Maldives.