Ben jij iemand die droomt van een eigen vakantiehuis in Spanje? Dan volgt hier goed nieuws. Dankzij de lage prijs van sommige Spaanse villa’s zou deze droom wel eens realistischer kunnen zijn dan je in eerste instantie zou denken. We behandelden er al een aantal, maar daar voegen we met alle liefde dit optrekje aantoe. Moderne, vrijstaand en helemaal klaar voor intrek.

Spotgoedkope villa in Alicante, Spanje

Deze opportunistische residentie is gelegen in de buurt van het dorp Algorfa in Alicante. De Spaanse woning is afgeleverd met 3 slaapkamers en 2 badkamers. Op de begane grond is 1 slaapkamer die is voorzien van ingebouwde kasten me, een badkamer met vloerverwarming, een badmeubel met wastafel en kranen, een glazen inloopdouche en een toilet. De witte villa met houten accenten bedraagt een woonoppervlak van 96.32 vierkante meten en het perceel is 183.96 vierkante meter.

Alicante

De woning heeft een open woon- en eetkamer en een volledig ingerichte keuken. Op de eerste verdieping zijn de twee zich slaapkamers gevestigd en zijn voorzien van ingebouwde kasten met ingebouwde lades, een tweede badkamer met vloerverwarming, een badmeubel met wastafel en kranen, een inloopdouche met vaste glazen wanden en een toilet. Vanuit de hal op de eerste verdieping is er toegang tot het eigen zonneterras waar je even natuurlijk kunt bijkleuren.

In de buurt van een gerenommeerde golfbaan

Verdere voorzieningen omvatten een eigen tuin, een privé zwembad, een eigen terras en een eigen parkeerplaats op het perceel. La Finca is internationaal bekend bij golfliefhebbers, omdat het tal van prestigieuze toernooien heeft georganiseerd.

De faciliteiten op dit terrein omvatten een clubhuis, het spahotel, verschillende winkels en restaurants en een apotheek. Op slechts 40 minuten rijden sta je al met je koffers op de luchthaven in Alicante, of in een kwartiertje in je speedo op de stranden van Guardamar of Orihuela.

Voor het bedrag van slechts €266.000 kan jij hier dag in dag uit pootjebaden in het zwembad. Dit is overigens exclusief de Aston Martin, maar dat snap jij ook wel.