Humaid Abdulla Albuqaish onderging een minder leuke situatie. In zijn nieuwste Instagram post is te zien hoe een wasbeer zijn peperdure Lamborghini beschadigd. Hoewel iedere autoliefhebber hier een traantje om zou laten, zien we Humaid Abdulla Albuqaish eigenlijk vooral lachen. Hij ziet er de humor er overduidelijk wel van in.

Humaid Abdulla Albuqaish

Humaid Abdulla Albuqaish staat bekend om zijn sociale media content met de meest bizarre huisdieren. Zo plaatst hij regelmatig foto’s of video’s met tijgers, leeuwen, cheeta’s en andere dieren die eigenlijk normaal gezien niet als huisdier gehouden worden. Populair is het zeker wel, want zijn Instagram account tikt inmiddels meer dan een miljoen volgers aan.

Je zal waarschijnlijk je twijfels hebben bij deze bijzondere content. We kunnen het ons haast niet voorstellen dat dieren op deze manier uit hun eigen leefomgeving worden weggehaald, zodat ze gebruikt kunnen worden voor dit soort doeleinden. Helaas is dit toch wel het geval.

Vooral in het midden-oosten is dit hét teken van status. Peper dure auto’s en exotische dieren worden namelijk gezien als een een ultiem statussymbool. Deze rijke, we noemen ze voor het gemak even influencers, hebben dankzij de vele sociale media de ruimte gekregen om dit aan de rest van de wereld te laten zien. Dat dit vele liefhebbers en aanhangers trekt, is dus absoluut geen verrassing.

300.000 euro Lamborghini Huracán

De nieuwste video van Humaid Abdulla Albuqaish is dus zeker geen uitzondering. De oranje Huracán Performante is onderdeel van de desbetreffende video.

Humaid Abdulla Albuqaish staat vrij goed bekend om het plaatsen van sociale media-inhoud met zijn verschillende huisdieren, waaronder tijgers, leeuwen, cheeta’s en wat dan ook. Hij heeft meer dan een miljoen volgers op Instagram. De Lamborghini in de video is een oranje Huracan Performante en je kunt Humaid vanuit de cabine een appel zien aanbieden aan zijn huisdierenbeer.

Hoewel de beer duidelijk jong en relatief klein is, is het kleine raam van de Huracan niet groot genoeg om naar binnen te klimmen. Dat is wanneer de deur eraf valt, waardoor de beer op de met gras bedekte grond neerstort. Als ik een Lamborghini-eigenaar was, zou ik niet blij zijn bij het zien van mijn beschadigde Italiaanse supercar. Humaid en zijn maten kunnen er echter om lachen alsof er niets is gebeurd; in feite zijn ze geamuseerd door de hele gebeurtenis.