Vanaf de straat lijkt Triniteitstraat 15, de binnenstad van Den Bosch, op een doorsnee woning en een doorsnee wijk. En dat was het tot voor kort ook. Echter is deze woning in 2021 “volledig gerenoveerd en voorzien van alle denkbare gemakken” waardoor de huidige eigenaren er € 750.000 meer voor vragen dan de oorspronkelijke vraagprijs van € 450.000.

Complete makeover maakt zorgt voor flinke waardestijging

Een gloednieuw en compleet doordacht interieurplan maakt deze residentie meer dan bewoonbaar. De verwaarlozende zijn helemaal weggevaagd en daar in de plaats gekomen is exclusieve natuursteen, een de handgemaakte keuken, een wellness badkamer en fraaie, op maat gemaakte meubelstukken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Funda Makeovers (@fundamakeovers)

Het omvat twee verdieping en besloeg voorheen 153 m2, waar na de verbouwing 144 m2 van overgebleven is. Er is dus iets ingeleverd op ruimte, maar daar krijg je een hoop luxe voor terug. Op het Instagram Funda Makeovers, hierboven, kan je de voor én na beelden haarfijn zien. Na het zien van de beelden vergeten we haast nog te vermelden dat er ook nog een patiotuin én dakterras afgevinkt kunnen worden.

keuken

Beklim de lederen trap om uit te komen in de living, waar een witte design gashaard direct de show steelt. Door naar de keuken met kookeiland die volledig is gemaakt van marmer.

Maar waar we echt even met onze ogen voor moesten knipperen, is de slaapkamer. Zo hé, over een makeover gesproken. Je komt er binnen via een glazen deur en alles heeft de uitsterling van een 5-sterrenhotel. Hetzelfde geldt overigens ook voor de enige badkamer.

Vraagprijs na grootschalige verbouwing van de Bovenwoning

In totaal zijn er twee slaapkamers in de bovenwoning en het staat sinds 2 maanden op Funda. Terwijl de oorspronkelijke vraagprijs € 450.000 bedroeg, wordt er nu € 1.200.000 voor gevraagd. Serieuze gegadigden kunnen contact opnemen met Next Move Makelaars.

Bovenwoning