Cristiano Ronaldo heeft het naar zijn zin in Manchester. Een weekje geleden deelde hij op zijn Instagram een foto met zijn vrouw Georgina Rodriguez waarin ze een foto vasthielden van twee embryo’s. Er worden dus wéér twee kleine Ronaldo’s ter aarde gebracht. Deze foto haalde in totaal 32 miljoen likes. Daarmee haalde hij Lionel Messi in met de meeste likes onder een post van een sportatleet.

Van de Gucci store tot liefdesrelatie met Cristiano Ronaldo

Genoeg over de strijd tussen de Portugees en de Argentijn. Met de meeste volgers op Instagram en een miljoenencontract in Manchester hoeft Ronaldo zich nooit meer van zijn leven zorgen te maken over geldzaken.  Zijn vrouw Georgina Rodriguez profiteert hier natuurlijk ook een beetje van.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio)

De Portugees moet natuurlijk wel een beetje goed zorgen voor zijn zwangere vrouwtje. Sommige mensen zullen het overdreven vinden, maar met het salaris van Ronaldo zouden de echte gentlemens dit ook doen. Ze ontmoette elkaar in de Gucci winkel in Madrid. Het Portugese voetbalfenomeen was opslag verliefd en was ineens niet meer geïnteresseerd in het aanbod van het merk uit Florence.

Ronaldo verwent haar meer dan genoeg

Ronaldo verwent haar zwangere vrouw maar al te graag. Het kan niet op. Van prachtige praalwagens tot juwelen, horloges, vakanties en villa’s. Een aardig grote switch als je je bedenkt dat ze eerst in de Gucci store werkte en nu samen is met een van de rijkste sportmannen ter wereld.

Een aantal maanden geleden deed Ronaldo haar een verpakte Mercedes-Benz G-Klasse cadeau ter waarde van wel $ 413.000. Hij adoreerde haar door te posten: ‘Het is tijd om jouw verjaardag te vieren. Bedankt, mijn liefste.” Hoewel ze nog niet officieel getrouwd zijn heeft Rodriguez toegang tot alle bezitten zoals zijn wagens, villa’s en veel meer.

De autocollectie van Rodriguez

De autocollectie die op naam van Rodriguez staan zijn ook zeker niet verkeerd. Zo heeft ze een: Bugatti Veyron, Ferrari F12 TDF, Mercedes Benz G-63 Brabus, Mercedes Benz GLE 450 AMG Coupé en zelfs een Mercedes Benz V-Klasse. Genoeg keus om de kinderen naar school te brengen en Cristiano Junior van zijn training te halen bij de jeugdacademie van Manchester United.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Georgina Rodríguez (@georginagio)

Met een collectie juwelen die een miljoen mensen bij elkaar nog niet hebben aan sieraden vond Cristiano het nog steeds niet genoeg, want waar berg je al die sieraden nou op? Nou daar kreeg ze een Louis Vuitton Malle Vendome-koffer voor. Het is een doos van $ 149.000. Cristiano Ronaldo LV

De kist is 1,80 meter hoog en wordt geleverd met acht laden die voldoende zouden moeten zijn om haar juwelen ter waarde van miljoenen op te bergen. De naam zegt het al malle. Meer hoeven we er niet over te zeggen… hierdoor kan mevrouw Rodriguez bijvoorbeeld gemakkelijk haar Giardini Segreti-diamantenhalsband van $ 1.07.500 in opbergen. Ten slotte geeft Ronaldo haar elke maand $ 115.000 om extra dingen van te kunnen kopen zoals kleding. Éen ding kunnen we zeker concluderen. Georgina Rodriguez heeft het goed voor elkaar.