In de Formule 1 doet Max Verstappen het erg goed, en is goed op weg om wereldkampioen te worden, maar in de horlogerie is hij ook actief in de weer. De coureur van Formule 1-team Red Bull Racing heeft een schitterende Rolex Cosmograph Daytona in 18k goud geel met een champagne wijzerplaat en zwarte chronograaf sub-wijzerplaten. Deze parel werd in 2017 voor het eerste geïntroduceerd.

Het horloge heeft een zwarte cerachrom-ring met een oysterflex-band. Hiermee is het de eerste Daytona ooit met een gemonteerde rubberen band. Dit model is lastig te verkrijgen vanwege de geautoriseerde Rolex-dealers die gevolgd worden door de hype rondom de roestvrijstalen versie.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door INSANE LUXURY (@insaneluxurylife)

De Rolex werd gespot op een foto die werd geplaatst werd in Monte Carlo Monaco. Hier woont Verstappen ook in een huis dat wel 16 miljoen waard is. Deze versie van de Rolex staat voor € 41.000 te koop op Chronext.

De Limitid Edition Monaco Titan

Red Bull Racing is gesponsord door het Zwitserse TAG Heuer. Hij is ook eigenaar van een speciaal horloge van de sponsor van Red Bull Racing TAG Heuer. Verstappen is eigenaar van de TAG Heuer Monaco Titan Limited Edition met de iconische vierkante wijzerplaat zijn maar 500 exemplaren van uitgegeven.TAG Heuer Verstappen

Als je dit horloge op de kop wilt tikken hoef je eigenlijk helemaal niet zo heel veel te betalen. Het horloge kost maar € 7450, Max Verstappen krijgt ze uiteraard gewoon gesponsord. Toch zijn het beide schitterende horloges los van de hoge of lage prijs.

TAG HEUER FORMULA 1 MAX VERSTAPPEN SPECIAL EDITION 2018

Dit prachtig stukje staalwerk was gebaseerd op hoe Verstappen een horloge voor ogen zou zien. In de presentatie van het horloge vertelde Verstappen dat hij een gouden wou laten maken als hij wereldkampioen zou worden. Hij is al goed op weg om binnenkort dat gouden horloge in elkaar te laten zetten. Al doet de zilveren klok ook zeker niet onder. Horloge Verstappen 2018