Stel je nou voor he. Je hebt veel te veel geld en je zit daar maar een beetje te dobberen met je jacht in je kloffie. En opeens heb je zin in een louter flesje champagne van Dom P dan kan je vanaf nu een bezorgservice van Dom Pérignon flessen regelen.

Ze komen hem ook nog eens via een prachtige matzwarte boot persoonlijk aan je afleveren. Dit klinkt natuurlijk als een verhaal wat nooit realiteit zal worden, maar in Miami is het toch echt het geval.

Vier dagen lang bezorgen

Daar opent het Franse champagne merk zijn eigen bezorgservice voor de ultra rijken. Ze zullen niet de goedkoopste flessen gaan leveren, maar alleen exclusieve soort flessen worden geleverd door de bezorgservice. Ze leveren niet alleen op het water, maar ook gewoon aan de deur als je een dagje vrij hebt van je jacht.

Dom Pérignon boot

Je moet het wel goed inplannen, want Het luxe Dom Pérignon-jacht vaart van 1 tot 4 december langs Biscayne Bay en omvat service inclusief chic glaswerk, een Dom Pérignon-ijsemmer en kisten champagne in een champagnekit.

Meerdere pakketten

Het Harmony-pakket wordt geleverd met negen flessen met de nieuwste vintage selecties, waaronder Blanc 2010 en Rosé 2006 naast weelderige kaviaar, terwijl het ENERGY-pakket 12 flessen bevat, inclusief vintage 2008 lichtgevende magnums van 1,5 liter geserveerd met kaviaar en een steenkrab.

Dom Pérignon

Natuurlijk is er ook nog een pakket die te krankzinnig voor woorden is. Dat is het ICON-pakket. Dit pakket bevat 33 vintage champagnes, exclusieve ijskisten en glaswerk dat wordt geserveerd naast kolossale stenen krab en Petrossische kaviaar. Het omvat ook een persoonlijke proeverij met een champagne-expert en een VIP-conciërgeservice voor de toekomstige champagnebehoeften van de koper.

Brand director Enzo Gouedar

Enzo Gouedar de ‘Brand Director’ van Dom Pérignon zei: ‘Onze jachtconciërge is een ongeëvenaarde eersteklas ervaring, niet alleen aangeboden aan degenen die deelnemen aan Art Basel, maar ook aan degenen in Miami die op zoek zijn naar een extra laag van luxe en om het artistieke, culturele moment te begeleiden. Elk pakket dompelt je onder in het universum van Dom Pérignon op verschillende niveaus, door middel van een persoonlijke en een privé-ervaring langs de Biscayne Bay.”

bezorgservice