Onze welbekende jachtontwerper Lürssen heeft weer een schitterend jacht op de markt gebracht. Het jacht komt uit 2018 en heeft pas één eigenaar gekend. Het jacht is in gloednieuwe staat en heeft al een tijdje zijn motoren niet kunnen draaien. Het jacht staat stil in een haventje in Barcelona wachtend op een nieuwe eigenaar. Misschien heeft het bizarre prijskaartje ook ermee te maken dat het jacht nog niet verkocht is, ondanks de hoge prijs is het wel een jacht waar alles aanwezig is wat je nodig hebt voor een lange boottrip.

Rondleiding per verdieping

Het jacht heeft vier verdiepingen. Op de onderste verdieping zijn de slaapruimtes voor het personeel en er zijn twee gasten verblijven. Hier is ook de opslag waar een aantal boten staan waaronder twee speedboten, en zes jetski’s Hier zijn ook de watersuits en snorkel-sets aanwezig.

diner ruimte

Op het grootste dek in het buitengedeelte is een groot kussen gedeelte waar je heerlijk van het zonnetje kan genieten met een glaasje champagne erbij. Binnen is een grote bar waar een goed feestje kan worden gegeven tot diep in de nacht. De kamer verderop is een grote gym om de kater mee weg te sporten. Via een grote hal kan je naar de knusse bioscoop, de lobby, de spa, hammam en naar twee gasten ruimtes

Het meest luxe gedeelte van jacht ACE

Op de derde verdieping van het jacht is een grote heli-pad met daarnaast een zwembad en luxe ligkussens waar je lekker op kan bijbruinen. Binnen is een woonkamer, een pianokamer, een dineer ruimte en een relax ruimte waar je gewoon kan uitbrakken op de banken. Aan de andere kant van het dek is ook nog een eettafel maar dan in de buitenlucht

slaapkamers-jacht-ACE Jacuzzi-jacht-ace

Natuurlijk is het hoogste dek altijd bedoeld voor de eigenaar van het jacht. Op dit dek is het allemaal net even iets luxer, ook al is het moeilijk te overtreffen. Buiten een schitterend uitzicht heeft de eigenaar een eigen jacuzzi en een bank met 360 graden uitzicht. Er is een eigen theeruimte en natuurlijk de master bedroom die er schitterend uitziet. Het jacht staat voor een krankzinnige prijs van € 117 miljoen te koop.

Via deze link kan je jezelf een 360 graden tour geven door het superjacht.