In tegenstelling tot Elon Musk woont Jeff Bezos wel gewoon in luxe villa’s in plaats van een woning met 38 vierkante meter aan woonruimte. Als de twee rijkste op aarde hebben ze een heel ander beeld van levensstijl en omgaan met hun hard verdiende geld. Jeff Bezos wind er geen doekjes om en koopt alles waar zijn hartje naar begeert. Zijn vrouw Lauren Sanchez zal hier ongetwijfeld ook een grote rol in spelen.

Er ontbreekt niks in Jeff Bezos zijn villa

De woning staat in de La Perouse Bay op het eiland Maui op Hawaï te koop voor maar liefst $ 78 miljoen. Met de rijkdom van Bezos is dit een koud kunstje. Hij tikte de woning in één keer af en is nu de trotse eigenaar met zijn vrouw van het tropische paleis. De villa is compleet geïsoleerd en afgelegen van de buitenwereld, dus aan privacy geen gebrek op het eiland. Het huis ligt zelfs 14 kilometer ten zuiden van Kihei, dat is de dichtstbijzijnde grote stad.

Villa Jeff Bezos

Bezos is niet van plan om daar met zijn tweeën heen te gaan. Het perceel barst van de gastenverblijven omringd door alle luxe faciliteiten. Er is een buitenzwembad, een binnenzwembad, een sportschool, een spa, een hammam, een bioscoop en een balkon met een jacuzzi die schitterend uitzicht biedt op het privéstrand. Alle gebouwen zijn van hout gemaakt. Dat brengt je wel echt in de vakantiesfeer met een kampvuur, de palmboompjes en het geluid van de rustgevende zee.

Rondreizen door alle luxe landen

Het duo is niet alleen maar te vinden in de Verenigde Staten. Ze lijken beiden groot fan van de wereld ontdekken. Dit doet hij bijvoorbeeld op zijn meerdere jachten. Waarvan één gemaakt zou zijn door een Nederlands jachten bedrijf. Ze zijn ook gespot in Saint-Tropez, waar ze gewoon een simpele wandeling maakte. Bezos is zeker niet vies van het luxe leventje en is niet bang om zijn geld uit te geven, maar het is niet allemaal naar zijn kop gestegen.

Villa Jeff Bezos1