December staat voor de deur en dat houdt een aantal dingen in. Snijdende kou, de goedheiligman komt aan land, verlanglijstjes maken, kerst, oud en nieuw én keuzestress. Met dat laatste doelen we vooral op hetgeen wat je je dierbare cadeau wil doen. We spreken uit ervaring om dit soort aankopen altijd op het laatste moment af te laten komen. Dat gunnen we onze lezers niet en daarom verzamelde we 5 cadeautips en zetten we die op een rijtje.

5. Fles champagne

“In victory, you deserve Champagne; in defeat, you need it”, zei Napoleon Bonaparte ooit. We hebben met z’n allen een bewogen jaar achter de rug, waardoor we onze dierbaren extra graag in de watten willen liggen. En waarmee doe je dat beter dan met een fles champagne? Je kan het zo gek maken als je wil. Maar huismerk-fles zijn eigenlijk uit den boze. Een aantal suggesties: Veuve Clicquot, Ruinart, Dom Pérignon, Louis Roederer en Bollinger.

Fles champagne kan nooit kwaad

4. Kaviaar

In de decembermaand spenderen we graag tijd met familie en dierbaren. Daarbij draait het niet altijd om de prijs van het cadeau. Klinkt een beetje tegenstrijdig aangezien we het over kaviaar, over het algemeen niet beschouwd als voordelig, maar na het afgeven van het cadeau kun je er wel een ervaring van maken. Kaviaar, begeleid met een glas champagne of shot wodka (om de smaak te neutraliseren), zal de ontvanger verstelt doen staan.

Kaviaar

Kaviaar

3. FHM-kalender

De nieuwe FHM-kalender is een verzameling met het beste dat FHM de afgelopen jaren heeft gemaakt. Van Kim Feenstra en Yolanthe Cabau tot Katja Schuurman en Victoria Koblenko. Alle beroemde vrouwen die FHM de afgelopen jaren in het kader van de FHM500-verkiezing voor de lens heeft gehad, staan in de kalender. De FHM-kalender is nu exclusief verkrijgbaar op de website van TABAC en wordt samen geleverd met drie TABAC-producten in een chique gift box.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door FHM Nederland (@fhm_nederland)

2. persoonlijke sieraden

Je kan het ook persoonlijker aanpakken door middel van bijvoorbeeld sieraderen. Ook hier kun je shoppen in een breed spectrum aan prijsklassen. Denk aan armbanden, oorbellen, ringen of kettingen. Alvorens je de eerste de beste juwelier instapt zorg er in ieder geval voor dat je de maat weet. En dat je vooraf een budget met jezelf afspreekt, voordat je opeens een paar tassen rijker en een paar ruggen armer bent.

1. Sabreersabel

Het kan je haast niet ontgaan zijn, maar Pure Luxe heeft zijn eigen sabreersabel. De sabels zijn handgemaakt in eigen land en het staal is een hoge kwaliteit roestvast staal. Het fraai geborstelde uiterlijk benadrukt de belijning van een modern ontwerp speciaal. Het Pure Luxe-sabreermes is nu te vinden in onze webshop en staat te koop voor €175,-. We hebben het ook mogelijk gemaakt om het sabel te personaliseren door het te laten graveren, dat zal €10,- extra bedragen.