Over smaak valt niet te twisten, maar we kunnen het exterieur toch wel typeren als een grauw koekblik. Nog net niet zo erg als dit hondvriendelijke apparaat, maar toch erg kil. Toch mogen we niet zo snel een oordeel vestigen, want eenmaal binnen praat je toch wel anders. Te koop lopen met je bezittingen is ook zo decadent, daarom is deze caravan wellicht voor jou het ideale apparaat.

Oordeel een caravan niet op zijn kaft

Waar de caravan van buiten nogal vloekt in z’n aanzien, is de rijdende woning vanbinnen glanzend zoals je niet vaker in een caravan ziet. Daarom zal het geen straf zijn om tijdens een stortbui een avond kaarten in te lassen.

Caravan

Aangezien een  buitenlands avontuur vooralsnog nogal een dingetje is, gaan – net als vorig- jaar veel Nederlands op vakantie in eigen land. Het verschil tussen de Franse Rivièra en een Nederlandse camping zit ‘m naast de cultuur en het eten & drinken uiteraard ook in het klimaat. Maar wanneer het met bakken uit de hemel komt, kan je je evengoed prima vermaken in de camper.

Caravan-5

Het heeft alles waar een volwaardige gezinswoning ook over beschikt – en misschien nog wel beter. Er is een ruime living met bank, waar je uren kunt spenderen voor de grote flatscreen in de muur. In deze zelf open ruimte ligt ook de keuken met hoogglans afwerkingen en allerlei inbouwmateriaal.

Slaapgelegenheid

Op het beschikbare beeldmateriaal zien we een masterbedroom en een kamer met stapelbed voor de kinderen. Die laatstgenoemde ruimte heeft ook nog een eigen douche, toilet en aparte wasbak.

Caravan-5

Of je ‘m gebruikt voor een binnenlands avontuur of de koffers pakt en naar het Gardameer vertrekt, hier kom je de dagen wel mee door. Helaas troffen we geen vraagprijs aan of überhaupt een verkoper. De beelden werden namelijk geplaatst op de Fabebook-pagina van Ridiculous Real Estate.

Meer lezen over dit soort interessante caravans, klik hier.