Tegenwoordig vind je (bijna) alles te koop op het internet. Toen we op Marktplaats deze verkoop tegenkwamen waren we echter wel heel erg verrast door hetgeen dat verkocht werd. Een paprikachipje in de vorm van een cavia is daar namelijk verkocht voor een exorbitant hoog bedrag.

Bijzonder paprikachipje

Dit paprikachipje stond sinds 25 oktober op Marktplaats en is afgelopen woensdag verkocht voor 420,69 euro. Kim is degene die dit chipje vond en verkocht, op een feestje. Ze vertelt aan Hart van Nederland: ‘’Mijn eerste gedachte was om dit chipje op Marktplaats te zetten, niet beseffend wat me tegemoet ging komen.’’

Miljoenen euro’s geboden

Op Marktplaats waren bijzonder hoge bedragen geboden voor dit exemplaar. Het hoogste bod was 10 miljoen euro. Maar veel biedingen waren grapbiedingen voor dit caviachipje. Er kwamen ruim 30 biedingen van 10 miljoen euro. De chip in de vorm van een cavia is uiteindelijk wel verkocht voor de prijs van 420,69 euro. Kim uit Nuenen vertelt het volgende aan Hart van Nederland; “Binnenkort gaat de paprikacavia op de post, goed ingepakt in karton en speciaal verpakkingsmateriaal.”