Jon Olsson kennen we voornamelijk dankzij zijn extreme wagenpark. Wat heeft hij niet gereden? De voormalig professioneel skiër is onder meer de eigenaar geweest van een Lamborghini Huracán, Lamborghini Murcielago, Lamborghini Gallardo, Audi R8. Audi RS6 DTM, Rolls-Royce Wraith en een Rebellion R2K. Aan dat rijtje heeft hij recent een Land Rover Defender met zeven zitplaatsen toegevoegd.

Liefde voor voer- en vaartuigen

Dagelijks neemt Olsson je mee in zijn luxe leventje, waarbij zijn liefde voor luxe voer- en vaartuigen frequent aan bod komt. Daar hoort de aankondiging van een nieuwe wagen uiteraard ook bij, nadat hij kortgeleden ook al een nieuwe jacht voor zichzelf heeft laten bouwen.

Inmiddels woont Olsson op Cyprus en is hij vader van twee kids, waardoor Lamborghini’s enzovoorts niet heel praktisch zijn. De aankoop van een Rolls-Royce Phantom verloochende al enigszins dit omslagpunt, maar daar houdt het dus niet bij op.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jon Olsson Delér (@jonolsson1)

De Land Rover Defender van Jon Olsson

Na een hele roedel aan (sport)wagens, van klein naar groot, te hebben gereden, besloot de Zweed een Land Rover Defender met zeven zitplaatsen op de kop te tikken. Het bakbeest ploetert met gemak door alle wegomstandigheden en is gehuld in een witte laklaag. Niet dat hij dat in Monaco of Cyprus nodig heeft, maar tijdens een bezoek aan zijn geboorteland kan het nog weleens van pas komen.

Volgens Jon Olsson zelf is het een van de vetste wagens die hij ooit heeft gekocht – en dat zijn er dus nog al wat. Hij geeft toe dat het misschien niet de meest snelle of dure wagen is, maar er toch hartstikke blij mee is. En zo niet, dan krijgt hij binnenkort zijn nieuwe Rolls-Royce én een jacht binnen. Wat een leven, nietwaar?