Nikkie Plessen heeft niet alleen een zeer aangenaam voorkomen, ze is ook een zakenvrouw in hart en nieren. Met een veelzijdige carrière in de media én de mode heeft ze een ideale financiële situatie voor haarzelf gecreëerd. Dat stelt haar ook in de gelegenheid om gepast vervoer aan te schaffen. Maak kennis met haar nieuwe bolide, hopelijk niet gefotoshopt.

Zakenvrouw Nikkie Plessen

Nikkie Plessen timmert hard aan de weg als succesvolle zakenvrouw, maar dat hoeven we je niet meer te uit te leggen. Naast haar juryrol in het investeerders-programma Dragons’ Den, heeft ze ook haar eigen modewerk en is ze mode-deskundige aan de desk bij RTL Boulevard.

Ze reed al een Mercedes-Benz G500

De eigenaresse van het modemerk NIKKIE kwam vóór deze aankoop echter ook al niets te kort qua vervoer. In 2018 trakteerde ze zichzelf op een prachtige Mercedes-Benz G500. Volgens Privé betaalde ze voor deze wagen, in een mat zwarte uitvoering, er zo’n 2 ton voor. Maar goed, een paar Instagram-posts en ze heeft het er alweer uit, als het sowieso al niet gesponsord is geweest.

Maar ach, een zakenvrouw met een geschat vermogen van om en nabij de € 28 miljoen neemt geen genoegen met een Mercedes-Benz. Op het Instagram-account van Outland Landrovers staat de onthulling van de nieuwe auto. “Wat hebben we toch een fantastisch leuke klanten en wat mogen we een waanzinnig mooie auto’s leveren.”

Range Rover P565 SVAutobiography

Het is tijd voor een écht bakbeest: de Range Rover SV Autobiography. De nieuwe auto van Nikkie Plessen heeft een gewicht van 2.673 kg en een motorvermogen van 416 kW (566 pk) en 700 Nm koppel, raast ‘ie binnen 5,4 seconden naar de 100 km/u met een topsnelheid 225 km/u. Welke exacte uitvoering Plessen heeft gekocht weten we niet, dus deze getallen kunnen iets afwijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Outland (@outland_landrovers)