Buiten zijn prestaties op het circuit en zijn schitterende wagenpark ontbreekt alleen nog een groot huis voor Hamilton en zijn hond Roscoe. De Britse coureur heeft al meerdere huizen. Zo had hij een penthouse in New York ter waarde van $ 44 miljoen, maar hij was na een aantal jaren al uitgekeken op deze woning en verkocht hem al snel. Hij had wel een hoop bekende buren in hetzelfde complex wonen, zoals: Justin Timberlake, The Weeknd, Bella Hadid en Jake Gyllenhaal.

Penthouse van Lewis Hamilton

Alleen wou hij wel een woning in New York behouden, dus kocht meneer een bizarre woning in Manhattan. Dit penthouse heeft wel 608 vierkante meter aan woonruimte. De prijs van het penthouse van Lewis Hamilton ligt ook nog eens een aantal miljoen boven de prijs die hij voor zijn andere stekkie in New York betaalde. Met een prachtig uitzicht op de welbekende New York Hudson River heeft hij niks te klagen als hij vanuit zijn dekterras een bakkie pleur drinkt met de opkomst van de zon.

Penthouse Lewis HAmilton

Rondjes scheuren op het circuit is niet de enige sport die hij beoefend. Hij kan baantjes trekken in meerdere zwembaden of zich helemaal uit de naad werken in de fitnessruimte. Het blijft natuurlijk een echte Brit, dus een squashbaan kan niet ontbreken in het penthouse.

Natuurlijk moet een woning je ook de ultieme ontspanning kunnen bieden. Met een aantal luxe barlounges, een spa, hammam en een thuisbioscoop moet dit geen probleem zijn.

We hebben het al even kort over het dakterras gehad, maar het is buiten een mooi uitzicht ook de perfecte plek om je Grand Prix overwinning te vieren met wat vrienden en familie. Er is een grote dinertafel en een lounge gedeelte waar je in alle gezelligheid wat drankjes kan nuttigen.

Formule-1 concurrent Max Verstappen doet qua locatie zeker niet onder. Zijn woning in Monaco is alleen iets minder spectaculair vanbinnen als je hem vergelijkt met die van de Britse Mercedes coureur.

Ben je nieuwsgierig geworden naar de woning van Nederlands Red Bull Racing coureur Max Verstappen? Klik dan op deze link.

Lewis-Hamilton-3 Lewis-Hamilton-2 Manhattan Manhattan