We horen altijd verhalen over witte stranden de zee of mooie sneeuwgebieden. Alleen vergeten sommige mensen hoe mooi de natuur kan zijn in sommige gebieden van Nederland. Als je deze woning in Epe ziet zal je mening ongetwijfeld een stuk positiever worden na het zien van deze prachtige woning in Epe.

65.000 vierkante meter geheel van de toekomstige koper

Bij het kopen van deze woning krijg je zo’n 65.000 vierkante meter aan ruimte op het gehele perceel. Je woont midden tussen de bossen en langs prachtige beekjes. De woning zelf heeft nog geen inrichting dus je moet wel genoeg geld overhouden om het geheel zelf in te kunnen richten. Met 340 vierkante meter aan woonruimte moet hier ongetwijfeld met wat onderhoud en likjes verf een prachtige droomwoning van te maken zijn.

Epe

Sommige gedeeltes zijn compleet vernieuwd en er zitten ook nog een aantal oudere kamers die wel wat vernieuwing kunnen gebruiken. In de open ruimte staan ook wat lege tuinhuisjes die eventueel als gastenverblijf of als kampeer locatie gebruikt kunnen worden. Met zoveel ruimte is er ook genoeg plaats om je auto ter parkeren. Normaal gesproken kunnen we wel schatten hoeveel auto’s er op het perceel kunnen, maar deze keer gaan we geen vage schatting wagen. Je zit er sowieso naast op dit grote perceel.

De woning vanbinnen

De hoofdwoning is opgedeeld in drie stukken. De kelder is zeker het benoemen waard. Met een wijnkelder, wasruimte en een aantal opslagplekken is dit helemaal niet verkeerd voor een kelder. Op de begane grond heb je een grote woonkamer die met een kleine bocht verbonden zit aan de keuken.Woonkamer epe

Via de keuken kan je naar de bijkeuken waar nog een slaapkamer is met een eigen badkamer en inloopkast. Aan de andere kant van de woning heb je ook nog eens twee slaapkamers. Deze hebben ook beide een klein badkamertje met een douche en een toilet. Op de tweede verdieping zijn ook nog een aantal slaapkamers met elk zijn eigen badkamer.

Voor precies 3 miljoen is dit prachtige huis in de natuur van jou. Bekijk de advertentie via deze link

badkamer epe trappenhuis epe