Home sweet home. We hebben al vele malen geschreven over de woningen van Drake in de Verenigde Staten, maar zijn meest krankzinnige woning in zijn geboortestad Toronto zijn heel wat foto’s het internet opgegooid en we kunnen vertellen dat deze alles behalve teleurstellen. Als je een geheel eigen basketbalveld met de grote uil van Drake zijn merk in het midden kan je eigenlijk al direct stellen dat deze villa krankzinnig is.

Drake Related

Aubrey Graham, ook bekend als Drake geeft een zeer intieme blik in zijn persoonlijke leven via een interactieve virtuele tour door zijn extravagante herenhuis in Toronto. Via zijn website ‘Drake related‘ geeft de Canadese rapper een tour doormiddel van verwijs pijlen door zijn bizarre woning. Op deze website kan je meteen doorschakelen naar al zijn sociale media, zijn merchandise en

basketbalveld

in de hoofdstad van Canada. Drake heeft al meerdere kijkjes in huizen gegeven. Zo huurde hij een woning in Beverly Hills, Los Angeles en nog veel meer. Zijn woning in Toronto spring wel veruit boven al deze andere luxe woningen.

Bizarre luxe

De woning heeft meerder slaapkamers, een studio waar de grootste hits op worden genomen, een arcade ruimte. Het al bekende basketbalveld, schitterende hallen met tientallen kroonluchters, badkamers in volledig marmer, peperdure piano’s en zo kunnen we nog heel lang door gaan. Zoals we wel vaker zeggen kunnen woorden niet dezelfde belevenis geven als dat foto’s doen, dus we houden het hierbij en kijk je ogen uit in de schitterende Toronto mansion van Drake.

Drake slaapkamer drake studio Toronto hal basketbalveld\Trappenhuis slaapkamer Toronto badkamer Toronto Vleugel Drake toronto mansion