Residential living is de nieuwe mondiale trend die in alle wereldsteden steeds meer zichtbaar wordt: Het leven en wonen in de luxe van een vijf sterren hotel. Het kan nu ook in Brabant in Kasteel Gemert, de historische buitenplaats van brainport Eindhoven, midden in het centrum gelegen en omgeven door het klassieke kasteelpark en de feeërieke slotgracht.

Kasteel Gemert

In de Hoofdburcht van Kasteel Gemert worden negen ruime, moderne top-residenties met vele historische elementen gerealiseerd en kunt u genieten van ultieme luxe zoals een wellness & spa, 24/7 gym met personal training, private dining, een wijnkelder onder de gewelven en alle mogelijke hotel services waaronder roomservice, housekeeping, een personal assistent en valet parking in de privé-parkeerkelder.

De bouw is gestart en de eerste reeds verkochte residenties worden eind november 2022 opgeleverd. Bij de aankoop van één van de historische appartementen of penthouses krijgt u als koper de beschikking over persoonlijke bouwbegeleiding, zodat u alle aspecten van uw nieuwe thuis in overleg kunt invullen en aanpassen.

Appartementen en penthouses

De historische appartementen en penthouses zijn variërend in grootte van ca. 137 tot bijna 280 m² met een koopsom vanaf € 395.000 v.o.n. tot € 2.750.000 v.o.n. Op zondag 7 november is er een verkoopmanifestatie waar u onder het genot van exquise bites & drinks kunt worden rondgeleid en geïnformeerd over de mogelijkheden van aankoop van uw eigen kasteel residentie. U kunt zich via deze website of telefonisch via de makelaar aanmelden, maar uiteraard bent u na afspraak ook van harte welkom om al eerder te komen kijken.

De familie Van de Laar heet u van harte welkom.