Het weer in ons eigen land wordt almaar depressiever, natter en kouder. Om onze gedachte, en uiteraard ook die van jullie, daar vanaf te houden, presenteren we je hierbij de zoveelste Spaanse villa voor een spotgoedkope prijs.

Wooncomplex aan de Costa Blanca

Wederom vindt dit plaats rondom Alicante, aan de Costa Blanca. Het is gelegen in een wooncomplex in de urbanisatie van La Marina. Omgeven door de natuur en voorzien van alle voorzieningen, is het slecht 20 minuten rijden vanaf het vliegveld. Maar ook dichtbij de stranden van Guardamar del Segura en 2 kilometer verwijderd van verschillende golfbanen. Uiterst geschikt dus als vakantiehuis.

Spaanse luxe woning

Het huis met 118 m² woonoppervlak heeft een modern uiterlijk, net zoals de omringde woningen in de nieuwbouwwijk. De woonkamer is sfeervol en huiselijk ingericht en dankzij de glazen schuifdeuren komt er veel daglicht naar binnen. Wanneer je ons koude kikkerlandje verlaat voor Spanje, doe je dat uiteraard deels vanwege het klimaat. Des te fijner dat de tuin er verzorgd en netjes bij ligt. Eenvoudig te bereiken dankzij de glazen schuifdeuren en afgetopt met een fijn zwembad.

Natuurlijk moet er ook gegeten worden en gelukkig beschikt deze luxe villa ook over een moderne woon-eetkamer, evenals 3 slaapkamers, 2 badkamers en heeft de toekomstige eigenaar de mogelijkheid om er om een kelder en/of solarium aan toe te voegen.

Spaanse villa op Funda

Je kunt de woning gewoon oud en vertrouwd vinden op Funda. Spotgoedkoop is misschien niet de juist term, want bijna 3 ton is veel geld, maar voor een huis anno 2021 is het op z’n zachts gezegd voordelig. Er hangt namelijk een prijskaartje om van slechts € 249.900, daar heb je in de randstad in sommige plekken nog geen eens een garage voor.

Onlangs schreven we al vaker over Spaanse villa’s die voor een vinden op Funda.