Logan Paul kennen we allemaal wel na zijn gevecht tegen boksfenomeen Floyd Mayweather. Vervolgens heeft hij ook nog eens Mike Tyson uitgedaagd voor in de toekomst, maar dat is niet het enige waar je Logan Paul van zou kunnen kennen. Je kan hem ook kennen van de gehele heisa rondom het zelfmoordbos, waar hij een video opnam voor zijn YouTube kanaal met 23,2 miljoen abonnees.

$ 2,4 miljoen winst voor Logan Paul

Logan Paul heeft natuurlijk met al zijn content en bokswedstrijden bakken met geld verdiend. Hij was eigenaar van een prachtige designervilla in Encino, Los Angeles, maar heeft ‘m te koop gezet. Het was geen al te slechte investering als de woning voor de vraagprijs verkoopt. Hij kocht de woning voor $ 6,6 miljoen en hij staat nu te koop voor rond de $ 9 miljoen.

Logan Paul villa

Samen met zijn broer Jake Paul gaan ze Los Angeles verlaten De 26-jarige Amerikaan noemde het beleid van Californië als de belangrijkste reden voor zijn vertrek. Hij beschreef de staatsbelastingen als “f**king krankzinnig”, maar noemde ook dat hij zich rusteloos voelde op deze locatie en probeerde “een nieuw hoofdstuk” te beginnen in zijn leven.

Prachtig omgebouwd tot woonpaleis

Als bekende YouTuber is het bijna onmogelijk dat er geen fans voor de deur komen te staan. Paul heeft meteen het beveiligingssysteem naar een heel ander niveau gebracht, indertijd hij de woning kocht. De woning werd in 1970 gebouwd en heeft een aantal forse metamorfoses achter de rug gehad. Het is nu echt een modern paleis met allemaal designer kunstwerken zoals je van een té rijke YouTuber zou verwachten.

Hermes tassen LP

De residentie heeft een prachtige oprit, een garage, meerdere woon en zitruimtes, een open keuken, een studio, een mancave met een bar en pooltafel, een wijnkelder, meerdere slaapkamers en een opvallende ruimte waar hij al zijn Hermès tassen gestald heeft op een aantal deftige plankjes.

Veder beschikt de woning ook over een weelderige achtertuin met een zwembad, tuinhuis en een terras. Enfin, kijk even rond.

eetruimte LP zitruimte 2 LP Zitruimte LP Wijnkelder Logan PaulWoonkamer LP