In het Noorden van Gouda ligt Platteweg. In de buurt van dit dorpje staat een grote villa met wel 800 vierkante meter aan  woonruimte te koop. Vanaf boven gezien lijkt het net op een klein dorp. Qua prijzen gaat het ook goed die kant op. Per vierkante meter moet je hier maar liefst € 8000 neerleggen.

Ruimte voor 19 auto’s

Je rijdt het perceel op via een ontzettend grote poort van wel drie meter hoog. Parkeren is geen probleem. Er is super veel ruimte op het gebied zelf en verder is er ook nog een garage die plaats maakt voor twee bolides. In totaal passen er gemakkelijk 19 auto’s op het gehele perceel. De gebouwen op deze ruimte bestaan uit: een garage, een kantoor, een mancave, het hoofdgebouw en een vissershuis.

Tuin met jacuzzi

Natuurlijk is het ook interessant om te weten hoe de hoofdwoning er vanbinnen uitziet. De stijl van de villa zou je kunnen omschrijven als een blend tussen modern en klassiek. Via de hoofdingang kom je in een grote hal terecht. Links van je is een groot doorzichtig vlak. Als je hier naar beneden kijkt, tuur je een grote wijnkelder binnen.

Thuisbioscoop en woonkamer in één

In de woning zelf is ook een lift voor de luie mensen onder ons. Buiten het bijgebouw is er ook een groot kantoor in het huis zelf. De woonkamer is 50 vierkante meter groot en is verbonden aan de open keuken. In de woonkamer is er een beamer waardoor je op een groot formaat films kan kijken. In de open keuken heb je ook meteen de eetruimte die naast een grote open haard staat.

badkamer

Op de bovenverdieping is een fitnessruimte, een spa met sauna die geïnspireerd is op de boeddhistische religie en een aantal slaapkamers. Op de bovenste verdieping zijn de beste slaapkamers van de woning te vinden. Er is een privé-badkamer, een eigen hal, en een inloopkast waar je u tegen zegt. Deze faciliteiten gelden voor beide slaapkamers op deze verdieping.

De bijgebouwen van de woning

De mancave zou je eigenlijk een heel café kunnen noemen. Er is een bar, een grote pooltafel en tientallen tafels en stoelen. Het kantoorgebouw zou ook als een apart huis kunnen gelden. Er is in deze ruimte een kleine slaapkamer, een keukentje en een badkamer met een toilet, bad en douche.

Er is verder nog ook een apart gastenverblijf. Dit gebouw is nogal simpel en heeft één bed staan, badkamer en een smalle woonkamer. De achtertuin van de woning heeft een ingebouwde jacuzzi en een riante loungeset.

Bekijk de advertentie van de villa in Gouda hier.

Gouda Wijnkelder Gouda Mancave