Ondanks dat het niet altijd goed weer is in Nederland, is het toch best lekker om bij het mooiste strand van Nederland te wonen. De meeste Nederlanders zouden ongetwijfeld wel zien zitten. En juist daarom zijn de woningen in, en rondom, Scheveningen ook nogal aan de prijzige kant. Dat geldt ook voor de woning die we hebben gevonden.

Mooi van binnen en vanbuiten

Van de buitenkant ziet het er al uit als een paleis. Dat stelt ook zeker niet teleur als je de woning betreedt. Via een chique trap en twee hoge deuren kom je in een schitterende hal die je leidt naar de woonkamer. Via een kleine gang kom je uit in de grote keuken, naast de keuken is de eetruimte die plaats biedt voor ruim acht mensen.

Eetruimte Scheveningen

Via het trappenhuis betreedt je de tweede verdieping van de woning. Deze is het meest uniek. Via een gedetailleerde gang wandelen je naar de fitnessruimte. Na het sporten kan je even afstomen in de sauna en vervolgens door naar de koele douche.

Sportruimte Scheveningen

Naast de sportruimte is de zogenoemde tech-ruimte. Door de huidige eigenaren ingericht als gameroom, met diverse monitoren, maar kan natuurlijk naar eigen wens ingericht worden. Tegenover deze ruimte is ook meteen de kantoorruimte.

Prachtig uitzicht vanuit de torenkamer

Op de derde en tevens laatste verdieping van de woning met 543 m² aan woonoppervlak is een tweede woonkamer, zelfs in deze woonkamer is nog een extra keuken en eetruimte. Er is nog een slaapkamer en een badkamer. Je zou hem gemakkelijk kunnen verhuren aan wat vrienden of famille. Het is eigenlijk gewoon een appartementje.

De woning heeft ook een torenkamer, waar vanuit je een schitterend uitzicht over de rustige wijk en Scheveningen. Als het zonnetje schijnt komt deze ook ongehinderd de woonkamer binnen. De woning staat te koop voor een kleine € 5 miljoen. Bekijk de advertentie van de woning in Scheveningen op Funda via deze link en scroll ook even naar benden voor meer beeldmateriaal.

Badkamer Scehveningen