Star Wars, iedereen heeft er wel eens wat van gehoord. De meeste mensen kijken de films en gaan weer verder met hun dag. Alleen niet iedereen doet dit. Deze man uit Amerika kreeg een obsessie voor Star Wars en vond het nodig om van zijn grote fortuin een gehele kelder in te richten gebaseerd op herkenbare stukken uit de eerste zes films.

Het ziet er wel heel uniek uit en voor de lezers die de films hebben gezien zul je ongetwijfeld het overgrote gedeelte herkennen. Van een bevroren Han solo in een muur verwerkt tot een bioscoop waar je met Chewbacca en Citripio naast je de films opnieuw kan kijken.

Grote fascinatie voor Star Wars

Voordat we ingaan op alle details uit de zes films is het ook interessant om te melden dat deze villa in totaal 1600 vierkante meter woonruimte heeft. Voor de Star Wars kelder is er 465 vierkante meter gereserveerd. Villa Florida

De woning staat voor zo’n 11,5 miljoen te koop. Deze bizarre villa heeft in totaal 15 slaapkamers en 19 badkamers.De aankomst in de hal van de kelder is ook verbazingwekkend. Aan het eind van de gang wacht Darth Vader je op om je mee te nemen in het Star Wars paradijs. Nadat je deze vriendelijke vriend voorbij bent kom je in de kinderkamers. Deze slaapruimte biedt een bed voor zo’n 12 mensen. Dit is niet het enige wat er in de ruimte te bevinden is.

Bioscoop

Er is ook een lasergame locatie. Ongeloofwaardig om in je eigen huis te hebben, maar ze hebben hem echt. De slaapkamers hebben twee thema’s de jongensslaapkamer, met filmpersonages als baby-Yoda en Chewbacca. De Prinses Leia kamer is natuurlijk voor de dames bedoeld.

Buiten het thema is het ook gewoon een perfect woonhuis

Via een volledig gebaseerde Star Wars gang kom je uit in een theater en een videogame ruimte met onder andere een golf simulator. Verder is er in de woning een bowlingbaan, een zwembad, spa en een sauna. In de tuin hebben ze nog een basketbalveld en een buitenzwembad. Simpel gezegd een droomhuis voor iedere Star Wars liefhebber.

Slaapkamer Star Wars Han Solo