Wonen in een omgeving waar alles vrolijk en sierlijk eruit ziet lijkt toch een erg fijne locatie om te wonen. Dat veranderd zeker niet als je de woning in het Walt Disney World Resort ziet staan. Je zou verwachten dat het overstroomt van de drukte in en rondom het park, maar de ligging van de villa is zo perfect dat je hier moeilijk last van zou moeten hebben. Begane grond van de Disney World Resort villa

Pas in 2015 gebouwd

Het Walt Disney paleis die pas in 2015 werd gebouwd in Florida heeft een prachtig oprit waar je het grote perceel mee op komt cruisen. Je hebt de keuze uit vier smalle garages waar je je bolide kan stallen. Bij aankomst in de woning beland je in een ruime hal met een hoog plafond.

living disney

Via het trappenhuis kan je naar de andere verdiepingen, maar je kan ook naar de schitterende living gaan. De begane grond is ingericht op de primaire behoeftes. Een woonkamer, een moderne keuken om top gerechten te kunnen maken en nog wat meer onnodige ruimtes zoals een apart ontbijt, lunch en diner ruimte.

Tweede verdieping

De tweede verdieping is ingericht voor ontspanning, recreatie en rust. Er is een familie kamer die allemaal Disney karakters als decoratie hebben om volledig in de stijl te blijven.

Thuisbioscoop Disney

Op deze verdieping heb je ook nog eens een prachtige biljartruimte met open haard, bar en eigenlijk gewoon alles erop en eraan. Er is een klassieke rustgevende werkruimte, een master bedroom met een master badkamer die in een ronde koepel uitloopt. En ten slotte is er nog een thuisbioscoop waar je alle Disney films kan terugkijken.

Achtertuin

De achtertuin is ook zeker het benoemen waard naast het Disney World Resort. Volledig met kunstgras gelegde grond met een prachtig zwembad dat centraal staat voor de tuin.

zwembad disney

Aan de zijkant heb je tussen de palmbomen een barbecue staan waar je gezellig met al je vrienden een leuke avond kan hebben.

Voor een bizar hoge prijs van $ 8,5 miljoen is deze woning van jou.

 Disney World Resort
 Disney World Resort