We zien steeds meer  moderne witte blokken in Nederland verschijnen. Vooral rondom de Randstad ontkom je er bijna niet aan. Vlakbij Rotterdam in Nieuwerkerk aan den IJssel is er weer zo’n wit blok in aanbouw. Het is een super-de-luxe woning en hij staat te koop. De villa heeft een perceel van wel 6400 vierkante meter, en wel 400 vierkante meter aan woonruimte. Je betaald per vierkante meter rond de € 7750. Dit klinkt heel duur maar in steden zoals: New York en Hongkong is het vele malen hoger.

Wat heeft de woning in Nieuwerkerk aan den IJssel te bieden?

Bij de oprit begint de ontsteltenis al. Via de oprit krijg je meteen toegang tot de ruime garage. In deze garage passen om en nabij de vier wagens. Vanbinnen is het ook zeker niet mis. Je betreedt de woning via een grote deur en zo kom je terecht in een prachtig ruime hal. Via deze hal kan je naar de woonkamer en de bovenverdieping. De woonkamer, eetruimte en de keuken zijn samengevoegd en vormen het hart van de woning.

Keuken NADIJ

Via de woonkamer kan je ook de achtertuin betreden. De achtertuin heeft een eigen terras en daarachter een verwarmd zwembad met wat ligbedjes mocht de zon weer eens schijnen in Nederland. Aan de andere kant van de tuin heb je een groot grasveld waar nog niks op staat, maar die keuze is aan de nieuwe bewoners wat daar geplaatst zal worden. Aan ruimte is in ieder geval geen gebrek.

Tennis-court in je eigen tuin

Naast het grasveld is een groot tennis-court. Je moet wel een beetje sportief zijn als je in deze villa wilt wonen, anders loopt dat tennisveld ook maar stof te vangen. Voor de tennissers is het natuurlijk een absolute droom om zijn eigen Roland Garros toernooi in je eigen tuin te kunnen organiseren.

De bovenverdieping van de villa

De bovenverdieping heeft vier slaapkamers en twee badkamers. Er is nog een studeer ruimte, een dakterras, en een fitnessruimte. De woning heeft een plat dak, dus in de zomer zou het niet uit te houden zijn zonder airco. Daar is gelukkig ook rekening mee gehouden. Door de gehele woning zijn er airco’s gebouwd die warme en koude lucht af kunnen geven.

Nieuwerkerk aan den IJssel

De woning wordt nu nog gebouwd, maar zal begin januari 2022 gereed zijn om zijn eerste inwoners te ontvangen. Dus nog twee maandjes geduld. In die tijd kan je je eigen woning te koop zetten en een extra lening aanvragen, want de prijs van de woning ligt niet al te laag. Voor € 3,1 miljoen is deze villa in Nieuwerkerk aan den IJssel van jou.

Bekijk de moderne woning via deze link.

Woonkamer NADIJ