Afgezonderd van het vaste land wonen op een rustige locatie. Je denkt natuurlijk meteen aan de TVTAS eilanden. Texel is het meest populair van dat gezelschap en telt ook de meeste inwoners. Nu staat er een prachtige villa met een perceel van wel 1745 vierkante meter te koop op Texel. Het heeft nogal iets weg van een senioren, maar een beetje klusser ruikt de potentie van mijlenver.

De woning op Texel kan wel wat vernieuwing gebruiken

Als je een beetje handig bent met klussen en opknappen of genoeg hebt gespaard om een team in te huren is de woning binnen een kort tijdbestek bewoonbaar. Voor deze woning betaal je € 1.150.000. Niet verkeerd als je er 290 vierkante meter woonruimte voor terugkrijgt.

Texel woonkamer

De woning heeft een oubollige, maar klassieke sfeer. Met een paar likjes verf en wat creatieve inzichten, is deze woning om te toveren tot een droomwoning. Vanbuiten ziet het er al zeer smaakvol uit, nu de binnenkant nog.

Wat heeft de woning vanbinnen te bieden?

Op de onderste verdieping van de woning staat de garage, drie grote bergingen en een hal die je naar de began grond brengt. Via de hal kom je uit bij de eerste slaapkamer die meteen een eigen badkamer en een smalle inloopkast heeft. De woonkamer en het kantoor zitten ook verbonden aan de hal. Via de woonkamer van de villa kom je uit in de keuken, de bijkeuken en de eetruimte.

Texel bibliotheek

Op de tweede en tevens laatste verdieping van de woning zijn nog vier slaapkamers. De master bedroom kan natuurlijk niet ontbreken in een huis als deze. Alleen dachten de eigenaren hier anders over. In de grote ruimte voor de master bedroom staat alleen een kriegelig tweepersoonsbedje met verder helemaal niks eromheen. De badkamer eromheen is tevens wel schitterend afgewerkt en heeft totaal geen vervanging nodig.

De tuin heeft een hoop groen en moet goed bij worden gehouden. Huur een tuinman en een klusteam in met wat gereedschap voor de tuin en voor binnen die er een aantal muurtjes uit kunnen slopen om wat extra ruimte te creëren.

Mocht deze Texelse opknapper interesse hebben opgewekt? Bekijk dan de advertentie dan via deze link

Slaapkamer Texel