In New York Manhattan wonen is op zichzelf al bijzonder, maar dan ook nog wonen in het dunste wolkenkrabber penthouse ter wereld op een bizarre hoogte met een schitterend uitzicht is wel extra bijzonder. Dit super unieke appartement heeft bijna alles wat je in een woning nodig hebt. Met een woonruimte van ongeveer 420 vierkante meter zit je erg goed gebakken. Voor een wereldstad als New York is dat heel erg veel, vanwege de dichtbevolktheid betaal je de hoofdprijs voor een woning in de stad die nooit slaapt.

Midden in New York met vier verschillende uitzichten

Je woont op 43 verdiepingen hoog met een prachtig uitzicht op de skyline van New York. Je hebt ook nog eens uitzicht op één van de bekendste parken ter wereld, namelijk het Central Park. Bij de entree van de woning loop je eigenlijk meteen de ruime woonkamer in met een keuken ernaast. Tegenover de keuken is de eetruimte. Er is een aparte ruimte ingericht voor de wijnen. Daar zullen de echte fijnproevers zich al snel thuis voelen.

Penthouse ManhattanDe vier slaapkamers in dit penthouse kijken allemaal richting het zuiden waardoor je perfect licht binnenkrijgt en een prachtig uitzicht hebt over de Empire State Building. Elke kamer heeft een eigen toilet en een kleine inloopkast. De woonkamers hebben een geheel ander uitzicht biedt over de skyline van New York. Mocht je dus ooit het uitzicht zat zijn van de slaapkamers heb je nog steeds drie andere eindeloze uitzichten over deze prachtige stad.

Gedetailleerd tot in de kleinste dingen

De woning in Manhattan komt onder andere aan zijn hoge prijskaartje door het gebruik van materialen uit veel verschillende landen die je niet vaak in huizen ziet. Het detail gehalte is ook erg hoog in de woning. Alles is perfect uitgewerkt en alles hoort en past bij elkaar.

Één van de moeilijkste gebouwen die ooit geplaatst is in New York

Het gebouw wordt ook gezien als één van de moeilijkste gebouwen ooit geplaatst in New York. Vanwege weinig ruimte en de unieke grond waar ze het op moesten bouwen. De wolkenkrabber is nog niet volledig af ondanks de hoge verdieping waar je je op bevindt zou je totaal geen last moeten hebben van geluiden van buitenaf door de hoge dubbelglas ramen.

Het huis is misschien niet helemaal bestemd voor mensen die graag in beweging komen. Er is geen zwembad, fitness of wellness ruimte. Deze ruimtes zijn vaak aanwezig in luxe woningen waar ook zo’n hoog prijskaartje aan hangt. Over hoge prijskaartjes gesproken. Voor deze woning betaal je in totaal een krankzinnige $ 28.750.000 miljoen.

Bekijk via deze link de gehele tour door de New Yorkse woning.

Penthouse Manhattan