Hatseflats! Bij onze amices van Autotron Exclusive hebben we een chique donkerblauwe Bentley Continental GT opgehaald, waarna we de navigatie instellen op België. Met deze fluisterstille bolide – voorzien van een machtige 6.0 W12-motor – reist onze founder Floris Wyers samen met cameraman Mart af naar het nieuwe kasteel van ondernemer én BN’er Peter Gillis.

Op bezoek bij het nieuwe kasteel van Peter Gillis

Alweer meerdere seizoenen lang kunnen we allemaal op SBS6 meegenieten van het programma “Massa is Kassa” en dus van de avonturen van Peter en zijn gezin. Met het hele gezin runnen zij de inmiddels 12 vakantieparken van de Oostappen Groep. Deze aflevering laat Peter persoonlijk en foxwild zijn nieuwe Kasteel zien, zelfs vanuit de lucht.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris FC Wyers (@floriswyers)

Eind juli van dit jaar zette de Massa is Kassa-ster zijn iconische villa in Neerpelt in de etalage, opgevolgd door nog enkele andere koop- en verkoopacties. Toen die verkoop was afgerond, was het uiteraard tijd voor iets nieuws. En niet zomaar iets. Ditmaal heeft hij geen nieuwe (sport)wagen voor zichzelf, of Nicol, gekocht, maar een kolossaal kasteel in België – met een gigantische lap grond erbij. Kasteel Grevenbroek genaamd, gelegen in het plekje Hamont-Achel.

Winactie

Win 1 van de 5 – persoonlijk door Peter Gillis gesigneerde – boeken “Massa is Kassa”. Wat moet je doen? Kijk de video en het wordt je kraakhelder uitgelegd. Gewoontegetrouw laten we Gillis een sabrage uitvoeren, maar die was een stuk minder succesvol dan de vorige aflevering die we met hem opnamen – overigens tot dusver onze best bekeken video ooit. Veel kijkplezier en tot de volgende!

Met speciale dank aan Peter Gillis en Nicol Kremers, Autotron Exclusive, en Walraven Sax voor de heurlijcke Louis Roederer Champagne.