Iedereen kent de PC Hooftstraat in Amsterdam wel. Carspotters en journalisten zijn hier vaak te vinden, omdat de dure designer winkels veel aandacht trekken van rijke mensen die vaak aankomen in prachtige bolides, maar bekende mensen brengen ook vaak een bezoekje aan de PC Hooftstraat. Je vindt er merken zoals Louis Vuitton, Gucci, Dior enzovoort. We zijn zelf ook wel eens op de PC Hooftstraat geweest. Floris Wyers bracht namens Pure Luxe een bezoekje aan het prachtige pand van Oger.

13.000 per vierkante meter op de PC Hoofdstraat

Je zou verwachten dat wonen op de PC Hooftstraat alleen maar voor drukte zorgt omdat het juist zoveel aandacht trekt. Daar zit in zekere zin een kern van waarheid in, maar je hebt geen last van de drukte als je niet boven deze peperdure winkels zit. Ondanks dat je ruim €13.000 neerlegt per vierkante meter zijn er een aantal luxe kenmerken die deze woning wel heel erg verleidelijk maken voor de luxepoezen.

pc hooftstraat In totaal heeft de woning 117 vierkante meter aan woonruimte. Dat is een stuk minder dan de meeste huizen waar we normaal over schrijven, maar toch heeft de woning veel luxueuze kenmerken die al deze grotere huizen niet hebben. De woning werd in 2002 gebouwd en heeft al een aantal verbouwingen achter de rug.

Vondelstaete

De woning bestaat maar uit een verdieping, maar maakt ook onderdeel uit van Vondelstaete. Dit complex bestaat uit  11 appartementen. Het Vondelstaete geeft je toegang tot een zwembad, sauna, solarium, whirlpool, gym en natuurlijk een parkeerplaats.

pc hooft zwembad

Als je geen parkeerplaats had had je zomaar nog 690.000 neer kunnen leggen zoals in Amsterdam Oud-Zuid. Gek genoeg staat deze garage nog steeds te koop na twee maanden… heul apart.

De 117 vierkante meter grote woning vanbinnen

De woning zelf betreedt je via een mooie hal naar de grote woonkamer. De keuken en woonkamer zijn een geheel , via de woonkamer kan je ook naar de tuin toe. De tuin heeft een zeer unieke uitstraling. De meeste tuinen hebben een grasveldje en een lounge setje met een barbecue, maar

pc hooft tuin

deze tuin heeft grote witte tegels, een aantal comfortabele stoelen en ligbedjes met een grote parasol. Dat is het wel zo’n beetje. Los van dat er weinig staat is het wel een prachtige tuin. De woning heeft ten slotte nog twee slaapkamers en een inloopkast zo groot als één van deze slaapkamers. Als je € 1,5 miljoen over hebt voor de woning is die van jou.

Bekijk de advertentie van de woning via deze link

pc hooft woonkamer
Inloopkast