David Beckham is zowel een voetballegende als een stijlicoon. Zijn voetbalcarrière heeft hem ver gebracht en veel gegeven en dat wil hij ook zijn kinderen nageven. Zijn 19-jarige zoon Romeo Beckham is al goed op weg en heeft recent een lucratief contract getekend bij het Duitse Puma.

Romeo Beckham tekent miljoenencontract

David Beckham heeft samen met Victorie Beckham vier kinderen: Harper Beckham (10), Cruz Beckham (16), Romeo Beckham (19) en de oudste is Brooklyn Beckham (22). Die laatstgenoemde kocht enkele maanden geleden samen met Nicola Peltz, dochter van miljardair Nelson Pelz, een peperdure starterswoning in Beverly Hills.

Zijn drie jaar jongere broertje haalt ook online magazine- en krantenkoppen en zette zijn krabbeltje onder een verbintenis met kledingmerk Puma, waar het nodige geld mee is gemoeid. Hij maakte tevens al een naam voorzichzelf in mode-industrie toen hij slechts acht jour oud was, toen hij in 2011 werd hij uitgeroepen tot de 26e best geklede man van Groot-Brittannië. Twee jaar later tekende hij zijn eerste grote deal bij Burberry.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROMEO (@romeobeckham)

De rijkste van de Beckham-kinderen

Een ‘betrouwbare bron’ zei tegen The Sun: “Romeo kreeg £ 1,2 miljoen (circa € 1 miljoen) betaald voor zijn deal om het nieuwe wereldwijde gezicht van Puma te worden. Hij is nu de rijkste van het Beckham-gebroed en net als zijn vader is hij op weg naar een supersterrendom. De deal met Puma wordt hopelijk een langdurige samenwerking.”

Momenteel treedt hij ook op een andere wijze in de voetsporen van zijn 46-jarige vader door het spelen voor Fort Lauderdale CF , het reserve voetbalteam van David’s Inter Miami club. Romeo brengt hierdoor zijn tijd door tussen de VS en de thuisbasis van zijn familie in het Verenigd Koninkrijk.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ROMEO (@romeobeckham)

Puma laat er geen gras over groeien en heeft onthuld dat Romeo de FUTURE Z 1.2-schoenen zal dragen wanneer hij voor het tweede seizoen het veld op gaat met het team in de USL League One, het derde niveau van het Amerikaanse voetbal. In een verklaring zei Romeo: “De FUTURE Z-schoenen passen perfect bij mijn spel. Ze zijn licht zodat ik mijn tempo en behendigheid kan gebruiken, maar ze hebben ook een geweldige grip op de bal, zodat ik effectief kan dribbelen en passen.”

Samenwerking met Puma en Yves Saint Laurent

Net zoals David meer dan 20 jaar met Adidas heeft gewerkt, moet Puma ongeveer hetzelfde voor zijn zoon gaan betekenen, maar dat werkt uiteraard twee kanten op. Romeo Beckham kan een frisse wind betekenen voor het Duitse sportconcern.

Daarbij heeft ook Yves Saint Laurent interesse getoond in het model en profvoetballer in spe. Het een sluit het ander niet uit, dus wellicht zie je hem binnenkort ook op een abri met een YSL-logo eronder