Zie jij jezelf al varen in een prachtig jacht met mooi, luxe vormgegeven interieur en de mogelijkheid om tot hoge snelheden te gaan? Deze in 2020 in Italië gebouwde Benetti Veloce 125 JACOZAMI is daar meer dan perfect voor, en is daarnaast ook geschikt voor families of grotere groepen vrienden door zijn indrukwekkende (bijna) 32 meters. Je kan er ruim 40 kilometer per uur mee varen!

Modern interieur

Deze Benetti heeft alle kenmerken van een traditioneel model, maar is verrijkt met de moderniteiten van een model uit 2020. Kortom: al het goede van het oude, maar gecomplementeerd door het beste van het nieuwe. Het luxueus uitziende interieur van de Benetti Veloce 125 Jacozami wordt gekenmerkt door chique glazen koffietafels en grootse fauteuils.

Benetti Veloce

Wit leder, licht hout en bruine tinten zorgen ervoor dat de gehele jacht er uitziet om door een ringetje te halen. Daarnaast zijn de nodige raampartijen aanwezig, om zoveel mogelijk natuurlijk licht binnen te laten komen.

Van alle gemakken (en meer) voorzien

Wat je krijgt als je zo’n Benetti Veloce 125 Jacozami tot je beschikking hebt? Een enorme dining area waar je intieme diners kan organiseren, maar ook grotere gezelschappen kan verwelkomen. Daarnaast kan je op het dak, waar de ruime jacuzzi zich ook bevindt, ook van een uitgebreid diner genieten of genieten van de zonnestralen op de zonnebedden. Nog niet genoeg ruimte op het dek gespot? Dan heb je nog een flink aantal andere zitplaatsen om ultiem te profiteren van de zon op de Middellandse-Zee.

Benetti Veloce

Luxe voor tien

Op de Benetti Veloce 125 JACOZAMI passen maar liefst tien mensen. Deze tien mensen kunnen hun gang gaan in hun eigen vijf cabines. Een voorbeeld van die cabines is de master suite aan de voorkant van de jacht, hier kan de persoon in kwestie genieten van een full panoramische ocean view.Benetti Veloce

Op het lagere dek zijn er nog twee andere double cabines te vinden, een double/twin en een twin. Alle cabines hebben hun eigen ensuite badkamer, plasma en de meest recente Apple-technologie. Alles wat je maar kunt wensen, dus.

Watersporten en crewleden in overvloed

Nog niet genoeg voordelen voorbij zien komen? Dan heeft de Benetti Veloce 125 Jacozami ook nog eens acht enorm ervaren, vaste crewleden aan boord om je van alle gemakken te voorzien. Ten slotte heb je ook je eigen jetski (twee om precies te zijn), flite boards en twee seabobs om je naar hartelust te vermaken als de Benetti even voor anker ligt.

Te huur

De Benetti Veloce 125 Jacozami staat te huur voor maar liefst € 147.000 euro per week. Kost wat, maar dan heb je ook alles wat je hartje begeert.