Al járen hebben we het genot om op uiteenlopende wijze samen te werken met verhuurbedrijf Hertz Benelux. Het bedrijf dat is begonnen campers te verhuren in Nederland en de Benelux-tak van de wereldwijde onderneming die laatst 100.000 Tesla Model 3’s bestelde bij Elon Musk. De 64-jarige Henk van den Helder, Managing Director, heeft met ingang van 31 december besloten zijn functie neer te leggen.

Na 41 jaar is het tijd voor iets nieuws

Hij trad in 1980 in dienst bij Hertz en vervulde diverse functies, waaronder General Manager Nederland in 2002 en Managing Director Benelux in 2007. Van den Helder blijft in 2022 verbonden aan Hertz als adviseur en blijft actief als Voorzitter Verhuur bij branchevereniging BOVAG.

“Na 41 jaar wordt het tijd om Hertz over te dragen aan de nieuwe generatie. Met de benoeming van Glenn en Eric is Hertz in zeer competente handen en ben ik ervan overtuigd dat Hertz een geweldige toekomst heeft. Ik wens Glenn, Eric en het gehele ongewijzigde Hertz Benelux team ontzettend veel succes “, verklaart Henk van den Helder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Hertz Benelux (@hertz.benelux)

Vanaf begin volgend jaar zullen de activiteiten van Hertz Benelux geleid worden door Eric Siewers als Country Manager voor Hertz Nederland en Glenn Jacobs als Country Manager voor België en Luxemburg. De creatie van twee nieuwe senior posities zal de leidende positie van de onderneming in de Benelux verder versterken.

Huidige werknemers bij Hertz Benelux

Plaats vergaan is weggegaan en dus heeft Hertz ook nieuwe collega’s welkom geheten en belangrijke werknemers behouden. Zo trad Eric Siewers in 2013 bij Hertz in dienst en behoudt zijn huidige functie als Sales Director Benelux. Glenn Jacobs heeft meer dan 24 jaar ervaring in de autoverhuurbranche en versterkte in 2019 het team van Hertz. Ook hij behoudt zijn huidige functie als Fleet Director Benelux.