Terug op het Somnio megajacht waar we wel eens eerder over hebben geschreven. Na het balen van de vorige keer dat we alleen de buitenkant konden laten zien zijn er eindelijk de foto’s van de binnenkant naar buiten gebracht. We kunnen alvast verklappen dat deze zeker niet teleurstellen en het ziet er weelderig uit.

Even opnieuw voorstellen

Ondanks ons eerdere artikel doen we toch even een kleine introductie van het jacht Somnio. Het megajacht is tot stand gekomen door Winch Design in samenwerking met Tillberg Design. Verspreid over zes dekken, elk volledig aanpasbaar, zal het 33.500 GT-schip het grootste superjacht ter wereld worden wanneer het medio 2024 de zee op gaat.

Somnio yacht

Foto’s door: Winch Design.

De bouw zal naar verwachting $ 600 miljoen gaan kosten. Eigenaren hebben toegang tot een ‘spectaculaire’ wijnkelder en proeflokaal met een capaciteit van 10.000 flessen, een keuze aan restaurants en bars, een strandclub aan boord met watersport faciliteiten. Simpelweg alles wat je nodig zult hebben op het Somnio megajacht is aanwezig.

Keuze ligt bij de toekomstige eigenaar

Na deze opsomming is het verwachtingspatroon van de binnenkant van het 222 meter langs vaartuig uiteraard tamelijk hoog. Ieder vertrek kan tot in de details worden aangepast en ook de exacte indeling kan gespecificeerd worden, dus ze kunnen het precies zo doen als op de foto’s, maar ze kunnen ook allemaal elementen aanpassen.

Woonkamer Somnio Yacht

Foto’s door: Luttenberger Design.

Het middelpunt van het jacht is de zitruimte die verbonden staat aan de diner ruimte. Aan de rechterkant heb je een prachtig zee-uitzicht, verder heb je gewoon comfortabele plekken met hier en daar een uitschuifbare televisie. De slaapkamers lopen uit in ronde bedden dicht tegen de vloer aan. Als de schuifdeuren openstaan kan je vanuit bed de zonsopkomst of zonsondergang meemaken.

Unieke inrichting

De andere master bedroom heeft weer een hele andere inrichting, maar dat maakt hem niet lelijker of mooier. Met het eigen balkonnetje is het echt een prachtplaatje.

 slaapkamer yacht

Foto’s door: Luttenberger Design.

De zee komt op je af  en het zonnetje schijnt op je balkon. Of met een glaasje champagne genieten van de grens van dag en nacht. We zeggen het wel vaker maar woorden komen tekort als je deze prachtige interieur concepten uit moet leggen in woorden. Kijk je ogen maar eens uit bij deze prachtige foto’s van het $ 600 miljoen jacht.

slaapkamer yacht

Foto’s door: Tillberg Design of Sweden.

 Jacht

Foto’s door: Luttenberger Design.