Vaak zijn huizen simpel gebouwd met dakpannen en bakstenen, maar het kan ook anders. zelfs in Nederland. In Epe staat een gigantisch pand vrij die verdomd veel weg heeft van de buitenkant van de film Night At The Museum. Hier komen de kunstwerken en standbeelden alleen niet tot leven. De woning staat in Epe West in een zeer rustige omgeving.

Night At The Museum achtige woning

Sterker nog het pand staat nog heelmaal leeg. Dat betekent dat jij de baas bent en daarmee volledig je eigen woning in kan richten. De omgeving is rustig. De architectuur is uniek en je kan je eigen droompaleis ervan maken. Wat wil je nog meer? In totaal biedt het museum-achtige gebouw een woonruimte van 550 vierkante meter. Per vierkante meter ben je al gauw een pittige € 5300 kwijt.

Night At The Museum achtige woning Night At The Museum achtige woning

Funda wil de toekomstige koper wel een realistische inkijk geven hoe je hem eventueel in zou kunnen richten om wat meer gevoel en inspiratie op te doen. Deze concepten zien er weelderig uit en wij hadden het wel geweten als we een aardig zakcentje over hadden. Los van de woning zelf heb je ook nog een bizar grote omgeving met groen om je heen. Hier zou de ideale zomer tuin van kunnen worden gemaakt met een zwembad, barbecue en een comfortabele loungeset.

Veel opties weinig voorbeelden

De woning heeft twee verdiepingen en er zijn om en nabij de 12 kamers. Het ligt er natuurlijk ook een beetje aan hoe je hem inricht, maar er is genoeg ruimte om allemaal extra’s zoals een sportschool, sauna, spa of mancave te maken.

Voor al deze faciliteiten en privileges moet je natuurlijk wel een aardig prijsje neerleggen. De woning kost in totaal € 2.900.000. Neem hierbij ook nog in gedachte dat hij ook nog helemaal ingericht moet worden enzovoort. Als je je een beetje uitslooft qua inrichting kom je al gauw uit rond de € 3.500.000.

Bekijk via deze link de advertentie van de Night At The Museum achtige woning

Keuken Keuken