Met een nettowaarde van ongeveer $200 miljoen als muzikant en ondernemer, zou hij uitstekend kunnen zijn in het overhandigen van contant geld, maar de “Blurred Lines”-zanger Pharrell lijkt niet de ‘Midas-touch’ te hebben als het gaat om zijn vastgoedportefeuille: Pharrel Williams verkoopt zijn huis in Los Angeles voor een verlaagde prijs.

Blurred Lines-zanger Pharrell Williams verkoop zijn huis voor verlaagde prijs

Pharrell en zijn vrouw, Helen Lasichanh, hebben eerder dit jaar hun hedendaagse huis in de wijk Bel Air in LA genoteerd met een vraagprijs van $ 12 miljoen, die niet echt de gewenste resultaten opleverde, aangezien ze het minder dan drie maanden later opnieuw op de markt brachten voor slechts minder dan de helft van wat ze hoopten rond te krijgen.

Foto: Redfin

De muzikant betaalde $ 7,14 miljoen voor een torenhoog, ultramodern huis met uitzicht op de Laurel Canyon in Los Angeles in 2015, en hij zette het gewoon weer op de markt voor ongeveer $ 9 miljoen nadat hij er ongeveer 1,5 jaar geleden voor het eerst in probeerde te wonen met een veel hogere prijs van $ 11,95 miljoen. De kosten werden uiteindelijk verlaagd tot $ 9,995 miljoen voor het deze zomer van de markt werd gehaald, en het weer opnieuw werd aangeboden voor hetzelfde bedrag, maar dit keer met een reeks nieuwe krachtige makelaars: Rayni Williams en Brick Williams van ‘The Beverly Hills Estates’. 

Een kijkje in het huis van Pharell Williams

Ontworpen door de vooruitstrevende architect Hagy Belzberg, en gelegen langs een hoge bergkam met 360-graden uitzicht op de bergen, de canyon en de stad, beschikt het huis over een reeks zonnepanelen op het dak en biedt het huis een “milieu bewust leven”. Het omheinde landgoed, dat boordenvol opvallende bloemen zit, heeft ongeveer 6.100 vierkante meter aan luchtige, lichte woonruimtes met vijf slaapkamers en 5,5 badkamers tussen het hoofdgebouw en het vrijstaande eenbed /een-bad gastenverblijf met een volledige keuken.

De ene binnenruimte loopt gemakkelijk over in de ander en weer door naar het terras en de buitenkeuken. En dan hebben we het nog niet over het overloop-zwembad met eindeloos uitzicht over de bergtoppen gehad. Dé perfecte plek voor het bekijken van buitenfilms die op de muur van de villa geprojecteerd kunnen worden. We zouden uren over deze prachtige en luxueuze woning kunnen praten maar de foto’s geven je een betere indruk.

Foto: Redfin

Foto: Redfin

Foto: Redfin

keuken

Foto: Redfin

Foto: Redfin

uitzicht

Foto: Redfin