Haast iedereen is wel bekend met de afkorting V.I.P.: Very Important Person, maar je hebt nu ook V.I.S., Very Important Seafood. Dit is een nieuw online vis-atelier dat onderdeel is van het 44 jaar bestaande Kroon Vis uit Zandvoort. Met dit nieuwe initiatief bieden ze de ideale mogelijkheid om luxe te dineren met de feestdagen door verse vis(boxen) aan huis te laten bezorgen.

Ideaal voor de feestdagen

Nu komen de feestdagen er weer aan en dan is dit natuurlijk de perfecte gelegenheid om je uit te sloven, maar heb je het isolement van de lockdowns niet gebruikt om je kookkunsten te beteren, dan heeft V.I.S daar de perfecte oplossing voor.

Ze serveren luxe gerechten zoals blini’s met gerookte zalm en kaviaar, een gourmetschaal en voor de echte fijnproevers Fine Claire oesters. Gaat je smaak toch ergens anders naar uit, dan kan je ook je eigen box samenstellen. Ook kan je bij V.I.S. terecht voor luxe borrelschalen, coquilles, oesters of heerlijke tonijnfilet voor het kerstdiner. Alle producten worden vers en gekoeld bewaard en tot in je keuken thuis bezorgd.

V.I.S

V.I.S heeft haar successen te danken aan de dagelijkse verkoop in hoge omloopsnelheid. Daardoor is de kwaliteit van het zeevoedsel erg hoog. Daarnaast staat ook duurzaamheid hoog in het vaandel bij Very Important Seafood. Dit streven leidde tot de seizoensbox. Zo leveren ze jaarlijks een mossel-box en sliptongen-box die uitsluitend in het seizoen zijn gevangen, waardoor de kwaliteit hoogstaand is.

Bezorging op meerdere dagen

Je hoeft er dus niet eens de deur voor uit en je kan gewoon bestellen op de website van Very Important Seafood. Omdat het belangrijk is dat de producten gekoeld en op een zorgzame en betrouwbare manier worden vervoerd en afgeleverd zijn ze een samenwerking aangegeaan met PostNL Food. Ze bezorgen vier dagen per week tussen 17:00 tot 22:00.

V.I.S