Iedereen kent de grote Nederlandse DJ’s wel: Martin Garrix, Tiësto, Armin van Buuren, Hardwell en Afrojack. De laatstgenoemde heeft zijn enorme landhuis gevestigd in Leersum te koop gezet voor een behoorlijk bedrag. Je zou verwachten dat het een moderne villa is met de nieuwste snufjes, maar dat is deze keer niet het geval. De vrijstaande woning ligt in een rustige omgeving, waar privacy een belangrijke rol speelt. Gezien zijn status is dat geen overbodige luxe.

€ 1 miljoen winst op de villa?

Volgens BekendeBuren heeft de 34-jarige Nick Leonardus van de Wall, oftewel Afrojack, zijn woning in Leersum te koop gezet. De villa biedt wel 355 vierkante meter aan woonruimte. Hij kocht deze woning in 2013 voor een prijs van € 2 miljoen. Hij betaalde het huis ook even rustig uit zijn zak en tikte het in één keer even af.

Als je de woning betreed kijk je je ogen uit op de schitterende ontvangsthal. Deze hal geeft je de mogelijkheid om naar de woonkamer, de grote open keuken of de zitruimte te gaan. Via een schitterende boogtrap betreed je vervolgens de tweede verdieping van dit woonpaleis. De boogtrap splits zich op naar twee ruimtes. Via deze deuren kom je uit bij de master-bedroom die niet voor niets deze naam heeft gekregen. Je hebt namelijk een gigantische inloopkast en een badkamer met bad, douche en toilet.

De tuin is ook zeker niet verkeerd. Natuurlijk heeft de tuin een zwembad en een grote garage waar je meer dan genoeg ruimte hebt om je bolides te stallen. Verder bestaat het perceel veelal uit gras, waardoor een voetbalveldje aanleggen geen enkel probleem moet zijn. De woning is voor een bedrag van € 2.995.000 voor jou.

Nadeel voor Afrojack aan het verkopen van de villa

Voor de Nederlandse disjockey zit er helaas wel een minpuntje aan. Hij mag dit bedrag helaas niet houden in verband met een beslag op vier miljoen van de belastingdienst. Dit is een extra bittere pil omdat hij een dikke miljoen winst had kunnen maken op deze villa. Al denken wij dat hij zich daar niet zo druk over zal maken.

Hij heeft ook nog een andere schitterende woning bij onze zuiderburen. Bekijk deze woning hier.

Afrojack Afrojack Afrojack