Als we iemand moeten noemen die in 2021 is doorgebroken in de Nederlandstalige muziekscène, dan is het Valentijn Verkerk, beter bekend als Antoon, wel. TikTok heeft hier een erg groot aandeel in gehad. Zijn track ‘Hyperventilatie’ ging door het plafond op de Chinese app. In totaal zijn er meer dan 33.000 video’s gemaakt met zijn sound en op Spotify zit het op 33 miljoen streams.

Antoon en zijn hit

Zijn nieuwste hit samen met Kris Kross Amsterdam, genaamd Vluchtstrook, die op 26 november werd uitgebracht, schoot ook meteen naar de eerste plaats in de hitlijsten. Alleen op Spotify al is het nummer al meer dan 16 miljoen keren gestreamt. Dit succes moet natuurlijk ook een beetje beloond worden. Het is nog onbekend of de 19-jarige rapper zijn rijbewijs al gehaald heeft, maar de dikke bolide op de oprit is al een feit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Antoon (@antoonpb)

Audi A6 Avant S-line

De geboren Hoornaar bracht op de valreep van 2021 een bezoekje aan Marco van Beek Premium Cars. Hij was daar voor een simpele reden: een Audi A6 Avant S-line ophalen. Leeftijdsgenoten zouden een hoop overhebben om ooit zo’n prachtige bolide op hun naam te zetten. Antoon flikt het gewoon op zijn 19e.

Het is niet zomaar een Audi A6, want die van hem heeft op maat gemaakt met grote 20-inch lichtmetalen Audi RS Rotor velgen. Alle logo’s van de wagen zijn zwart gemaakt en achter de velgen schuilen groene remklauwen.

Specificaties

Nu vraagt iedereen zich af of de Audi A6 Avant S-line de ‘130 op de Vluchtstrook’ kan behalen. De wagen heeft een vermogen van 265 pk en met een topsnelheid van 250 km/u, dus dat moet met gemak lukken. De basisversie van dit model bedraagt al € 70.000, terwijl de extra specificaties niet gratis zijn.