Enkele weken terug veilde Max Verstappen, na het worden van de allereerste Nederlandse F1-kampioen, samen met zijn sponsoren zijn Honda Civic Type R. Uiteraard heeft Verstappen in diverse andere (sport)auto’s gereden. Zo ook deze Aston Martin DBS Superleggera uit 2019, aangezien hij als Red Bull-coureur jarenlang in de auto’s uit Gaydon heeft mogen rijden.

Aston Martin DBS Superleggera

Van september 2019 tot aan juni 2020 kon Max buiten het circuit om zich een weg banen door het verkeer op de openbare weg met deze Britse bolide. Indertijd ruilde de Nederlander zijn DBS Superleggera alweer om voor een Aston Martin DB11. De ‘oude’ Superleggera kwam uiteindelijk terecht bij Kroymans, een dealer van luxe automerken in Hilversum.

Max Verstappen Aston Martin

Uitermate geschikt als daily driver, maar wat verwacht je ook van de beste Formule 1-coureur van 2021 die het jetset leven leeft in het mondaine Monaco. De DBS staat is langer dan een halve eeuw het boegbeeld de ultimatieve wagen bij Aston Martin. Voeg daar ‘Superleggera’ aantoe en het feestje is al helemaal compleet.

Aston Martin Max Verstappen

Terwijl het exterieur is voorzien van de kleur Hyper Rood, staat het interieur in teken van een mix tussen Blue Haze Metallic en Spicy Red (gebaseerd op de Red Bull-kleuren) en een Beo soundsysteem zal weer hele andere zintuigen prikkelen. Om het zo praktisch en aerodynamisch mogelijk te maken zijn de benodigde koolstofvezel-elementen ook van de partij.

De ex-dienstwagen van Max Verstappen

In september van 2020 werd deze 725 pk-sterkte sportwagen al aangeboden bij Kroymans, met toen 2.000 gereden kilometers op de klok. Anno 2021 heeft de 5,2 liter twin turbo V12-motor 12.020 kilometer meegedraaid en staat de Aston Martin DBS Superleggera wederom te koop bij Kroymans. Ditmaal voor een fikse prijs van € 398.033, inclusief BTW. Check het aanbod door hier te klikken.

Neem ook eens een kijkje in de privé-jet van wereldkampioen Verstappen.