We begonnen het nieuwe jaar door langs te gaan bij de omstreden hitshow van de minstens omstreden Jan Roos en Dennis Schouten op het gelijknamige YouTube-kanaal Roddelpraat. Dit duo zorgde eigenhandig voor het schandaal omtrent Marco Borsato, gevolgd door de hele The Voice of Holland-heisa en nog diverse andere openbaringen rondom BN’ers en CN’er. Voor deze twee is geen rol weggelegd in de huidige ‘cancel culture’, maar dat betekent niet dat we op financieel vlak medelijden met ze hoeven te hebben.

Huizen van Dennis Schouten

Ondanks dat Dennis Schouten en Jan Roos van YouTube geen geld meer mogen verdienen met advertenties met hun video’s, en naar eigen zeggen moeten rondkomen van gulle donaties, hebben ze hun schaapjes echt wel op het droge staan. Dennis Schouten, die we kennen van zijn reportages bij Powned en nu natuurlijk Roddelpraat, laat in deze video aan ons zijn huis in Almere én in Glanerbrug, Enschede, waar hij opgroeide, zien.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Floris Wyers (@floriswyers)

In het huis in Enschede, alwaar de 26-jarige met zijn vader, kaasboer, Marcel woont, zit zelfs een echte bar. En natuurlijk wordt daar een mooie fles Champagne gesabreerd. Floris legt aan Dennis uit hoe dit moet. Wordt het een tien met een griffel voor Dennis? Maar eerst pakken ze een biertje en hebben zowaar een een serieus gesprek. Het wordt weer een dolle boel inclusief wederom een hele mooie (gouden) winactie.

Beroemdste Porsche van Nederland

Daarnaast geeft hij nu ook voor eens en altijd duidelijkheid over de beroemdste Porsche van Nederland. Hoe zit deze aankoop nou precies? Diverse bronnen meldden al dat Schouten een Porsche op de kop zou hebben getikt. Nou, de geruchten bleken waarheid te spreken en Pure Luxe krijgt de primeur om ‘m als eerste op beeld vast te leggen.

Met speciale dank aan Dennis Schouten en Pouw Exclusive.