Na een lange werkdag je kleren uitgooien en een bad vol te laten stromen met dampend water is voor veel mensen dé manier om tot rust te komen. Een bubbelbad kan nou net dat ene verschil maken, maar om nou meteen een compleet nieuw bad aan te schaffen, zal voor de meeste wat ver gaan. Daarbij is het niet per se nodig om toch het gewenste bubbelresultaat te krijgen.

Bubbelbadmat te koop op Bol.com

De Medisana bubbelbadmat leg je doodeenvoudig neer in je doorsnee badkuip en de gadget zorgt naast bubbels ook voor een fijne ‘full-body’ massage. Niet alleen aangenaam, maar tevens goed voor de gezondheid. Als we de productomschrijving moeten geloven, zorgt de gadget namelijk voor een verbeterde bloedcirculatie in het hele lichaam waardoor afvalstoffen beter afgevoerd worden en je een verfrissend gevoel geeft.

Om te beginnen met de behandeling, om het zo maar even te stellen, hoef je slecht de afstandsbediening erbij te pakken waarmee je ‘m bijvoorbeeld in de massagestand kan zetten – en de intensiteit ervan aanpassen. Ook biedt het aroma-dispenser in de luchtpijp de mogelijk om de bubbelbadmat te gebruiken voor aromatherapie, wat in het kort inhoudt dat de gezondheid wordt bevorderd middels essentiële oliën.

Klik hier om naar de website van Bol.com te gaan

De bubbelbadmat past in iedere badkuip, heeft dezelfde eigenschappen als een whirlpool, bevat drie jaar jaar garantie en weegt ongeveer drie kilo. In de reviews onder het product op Bol.com wordt als kritiekpunt haast alleen geklaagd over het geluid en dat ‘ie niet draadloos is, maar voor de rest zijn de geluiden positief. Ook is ‘ie bij één iemand al relatief snel kapot gegaan, maar over het algemeen worden de bubbels, de ontspannende werking en de gebruiksvriendelijkheid van de gadget daarentegen als uiterst positief ervaren.

Betaalbaar alternatief voor een bubbelbad

Voor een volledig bubbelbad ben je al gauw enkele duizenden en soms wel tienduizenden euro’s kwijt. Maar dit apparaat? Voor slechts € 99,95 heb je een rustgevende en gezondheidsbevorderende toevoeging aan jouw badkamer in handen.