Voor een forse € 2 miljoen heeft Arie Boomsma een flinke woonboerderij in Abcoude op de kop weten te tikken. We kunnen wel stellen dat Boomsma het getroffen heeft met deze luxe boerderij.

Hoe komt Boomsma aan deze boerderij?

Voor deze knaken biedt de woning wel de nodige luxe. Het is genesteld tussen weilanden en grenzend aan een riviertje genaamd ’t Gein. De omgeving rondom de boerderij maakt het plaatje compleet en zorgt voor absolute meerwaarde.

Arie Boomsma

Arie Boomsma heeft deze woonboerderij kunnen financieren door de verkoop van zijn woning in Amsterdam. Hij verkocht zijn oude huis namelijk met een overwaarde van € 250.000

De luxe woonboerderij van Arie Boomsma

De luxe woonboerderij van Arie Boomsma is van alle gemakken voorzien. Vanuit de woonkeuken kijkt u aan beide kanten het natuurschoon in. De keuken is gemaakt van eikenhout en een hardstenen blad met diverse inbouw apparatuur. De vloer is voorzien van hardsteen en heeft een bovendien vloerverwarming. Ook in de keuken vind je een mooie Finse speksteenkachel.

Vanuit de keuken kun je naar de twee opkamers in het voorhuis. Beide kunnen goed als slaapkamer worden gebruikt. De woonkamer is 96 vierkante meter met brede eikenhouten vloerdelen. Ook zie je nog veel oude details in de boerderij. Zo zitten de oude stalramen er nog in, wat zorgt voor een sfeervolle lichtinval.

Royale schuur

Naast de woning is nog een royale schuur als gastenverblijf geplaatst. Arie beweert dat hij dit huisje zal gebruiken voor het verblijf van zijn ouders die kennelijk vaak op Arie z’n kinderen passen. Arie zal zelf niet in dit extra verblijf gaan slapen, hij heeft op de bovenverdieping van zijn woning plek gemaakt voor maar liefst twee uitgebreide slaapkamers. In één van deze slaapkamers bevindt zich zelfs een afgesloten walk-in-closet waar Boomsma al zijn sportkleding in kwijt kan.

Na al het intensieve gesport kan Arie onder de wol kruipen in een zogeheten ‘Masterbedroom’. Deze kamer neemt het grootste gedeelte van de bovenverdieping in. Dat zegt duidelijk iets over de grootte van deze ruimte.