We denken dat we voor bijna heel Nederland kunnen spreken dat we de winter nu wel weer een beetje zat zijn en verlangen naar een koel glas champagne met de zon op je bol. Helaas moeten we daar nog even op wachten, maar in het zuiden van Spanje kan je dat scenario dag in en dag uit afspelen. En laat daar nou net een weelderige villa staan in het toeristische Marbella waar je de winter kan overleven onder de parasol met 23 graden op de thermometer.

€ 12,5 miljoen voor de Marbella Mansion

Het is alles behalve een goedkope woning, maar alles wat je je kunt bedenken wat je in een woning zou willen is aanwezig. Laten we beginnen met de locatie. Je hebt geen last van omstanders en daarnaast heb je uitzicht op de eindeloze zee.

Marbella Mansion

Het heeft zo zijn authentieke kenmerken, maar daarentegen wel een ontzettend chique inrichting. De woning puilt uit op het gebied van gebruik van marmer en andere dure materialen.

Genoeg externe oppervlakte

De externe oppervlakte komt neer op 5100 vierkante meter. Niet al te gek voor die prijs, maar toch zeker het benoemen waard. Niet voor niets dat er plaats is voor 12 bolides. Zeven hiervan zouden overdekt in de garage terecht kunnen en de rest gewoon op de oprit. Aan de authentieke stijl zie je altijd de details prachtig naar voren komen.

Dat is niet anders in deze mansion. Normaal gesproken hebben alle unieke villa’s met bizarre prijskaartjes een speciale naam, maar dat vond deze architect onnodig.

Marbella mansion

Vanbinnen heb je de beschikking over meerdere woonkamers, een prachtig afgewerkte keuken, een ultra-deluxe eetruimte, meerdere gastenruimtes, acht slaapkamers (waarvan de master bedroom liefst 55 vierkante meter beslaat) met een grote badkamer, inloopkast en recreatieruimte. Stel je luxebrein verlangd naar een nog grotere badkamer, heb je ook nog de beschikking over een riante badplaats.

Sporten en recreatie

Fit blijven en jezelf vermaken is ook belangrijk voor een woning in deze prijsklasse. Dat moet goed komen in de wijnkelder, fitnessruimtes, thuisbioscoop, hammam en de spa met binnenzwembad en sauna. Zo kunnen we nog heel lang doorgaan, maar goed, je begrijpt het wel. Het is een schitterende woning waar je niks tekort komt.

Toch willen we de tuin ook even uitlichten, want wie wilt nou niet in zijn eigen tuin een potje mini-golf spelen? Oké, klaar. Bekijk via deze link de advertentie

Marbella zwembad badkamer authentiek