Het lijkt wel uitverkoop bij Red Bull Racing en Max Vertappen. De ene na de andere auto wordt te koop gezet en is ook binnen no-time weer verkocht. We hebben al te maken gehad met een Honda Civic Type R waar Verstappen de grid mee betrad en de Britse Aston Martin DBS Superleggera die werd verkocht uit de tijd komt dat Aston Martin nog samenwerkte met Red Bull-Racing.

Blitse Red Bull bedrijfsbus

Nu hebben we te maken met een wagen in een wat andere gènre. De wagens die tot nu toe te koop waren gezet waren blitse bakken die zich even binnen een split-second van 0-100 km/u brengen. We hebben hier namelijk te maken met een getunede bedrijfsbus.

Extra uitrustingen

De bus is volledig uitgedost in het thema Red Bull en Max Verstappen. De nummer 33 sticker zou je om een beetje bij de tijd te blijven naar nummer 1 moeten veranderen, maar verder is de bus helemaal bij de tijd.

Momenteel is het even stil op de grid, maar om het nieuwe seizoen goed te beginnen zou de bus wel echt aantonen  wie je support komend seizoen. Dat is precies wat de vorige eigenaar dacht, maar de kans is groot dat zijn vrouw er niet al te blij mee was en dat hij daarom nu te koop staat.

Red Bull bedrijfsbus

De Volkswagen Transporter heeft buiten een blits uiterlijk ook prachtige donkere velgen eronder staan die hem nog dikker maken. De wagen komt uit 2013 en heeft zo zijn gebruikssporen. Ook heeft de bus al aardig wat kilometers op de teller. Om precies te zijn 135.566 km.

Kopen of leasen

De meeste zijn hier waarschijnlijk beland om de advertentie te komen bekijken via Marktplaats. Maar voordat we dat doen moet je toch een beetje weten wat je aanschaft. Het busje heeft 180 pk sterke 2.0 TDI en trekt gemakkelijk naar de 191 kilometer per uur. Dat is vrij hoog voor een Transporter.

Red Bull bedrijfsbus

De bus staat voor € 16.950 te koop, maar we kunnen ons voorstellen dat je na drie á vier maanden wel genoeg hebt van het opvallende uiterlijk. Daarom is hij ook per maand te leasen voor €226.

Als je daar mee aan komt cruisen op de Grand-Prix van Zandvoort of van Spa-Francorchamps zullen alle ogen op jou gericht zijn voordat de vijf rode lichten uitgaan.

Bekijk via deze link de advertentie op Marktplaats

Red Bull bedrijfsbus