We hebben er al tientallen keren eerder over geschreven: schatrijke bekendheden die uitzinnige bedragen uitgeven om  vrouwtje tevreden te houden en waardering tonen wat ze allemaal betekenen voor die persoon. Namen als Cristiano Ronaldo en rapper 6ix9ine passeerde al de revenu, maar houdt het andere geslacht zich ook bezig met dit soort perikelen? Nou, ja dus.

Cardi B en Offset

Amerikaans rapster Cardi B dat het wel degelijk twee kanten op werkt door haar vriend Kiari Cephus, ofwel Offset, een cadeau ter waarde van $ 2 miljoen te doen. Cardi B trouwde in september 2017 in het geheim met de artiest en ze hebben samen een zoon en een dochter ter wereld gebracht.

Eentwintigste van het cadeau werd het publiek ingegooid

Op woensdag 22 september 2021 werd de verjaardag van Offset gevierd in een stripclub in New York met allerlei bekendheden, vrienden en familie. Op dit feest verraste Cardi B haar vriend met een cheque waar een bedrag met flink wat  nullen. Om precies te zijn ging het om $ 2 miljoen. Onder hem mom van: “Ik weet dat je veel zakelijke plannen hebt voor 2022.” 

Wat misschien nog opmerkelijker is, is dat een verjaardagscadeau van $ 2 miljoen niet iets nieuws is voor haar vriend. Twee jaar geleden deed ze namelijk exact hetzelfde. Éen twintigste van dit gekregen bedrag vloog er meteen uit in de stripclub. De vriendelijke vriend liet het namelijk briefjes met geld regenen voor de gasten die op het feest aanwezig waren.

Instagram

Via Instagram staat ook een paragraaf aan liefdevolle tekst over haar vriend. Dat luidt als volgt: “Gelukkige verjaardag aan mijn mn, beste vriend en papa. Ik hou zoveel van je en ik ben zo trots op je. We hebben samen zoveel overwonnen. Ik hou van de man die je bent geworden en ik hou van de vader die je bent. Bedankt dat je er altijd voor me bent, een geweldige vertrouweling en adviseur bent. En dat ik mezelf nooit tekort doe. Ik heb zoveel geluk met jou als partner die onze prachtige kinderen opvoedt. Je hebt zoveel projecten en bedrijven die je beheert en leidt en je hebt me zoveel geholpen op deze reis met onze twee baby’s. Moge het leven je blijven zegenen en je blijft bloeien. Ik ben zo enthousiast voor de wereld om te zien wat je te wachten staat. Ik hou van jou!! Vanavond en volgende week staan ​​we paraat voor jouw feestje!”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Cardi B (@iamcardib)