Georginio Wijnaldum was erg goed bezig bij Liverpool van 2016 tot 2021. Hij pakte de Champions League en won de Premier League, maar besloot toch hij zijn contract in Liverpool niet te verlengen. Het leek het bijna zeker dat Wijnaldum richting Barcelona zou vertrekken, maar uiteindelijk pakte hij toch zijn sporttas richting Parijs om voor Paris Saint-Germain uit te komen.

Gemakkelijke overstap voor Georginio Wijnaldum

Maar of het hem op sportief gebied veel heeft opgeleverd? Nou, niet bepaald, maar als je als grote speler naar een topclub verkast moet je wel een beetje verleid worden op financieel gebied. Als één van de rijkste clubs ter wereld is dat een koud kunstsje. In eerste instantie was de reis geboekt naar Barcelona om Memphis Depay en Frenkie de Jong te komen vergezellen, maar nadat P$G vijf keer het salaris bood, waren de tickets richting ‘De stad van Gaudí’ snel omgeboekt naar ‘De Stad van de liefde’.

Als we Voetbalzone moeten geloven verdient ‘Gini’ € 9,5 miljoen, exclusief zijn tekenbonus. Daarom kon de geboren Rotterdammer zich belonen met een ijskoud klokkie. Een Patek Philippe Nautilus Time Traveler om precies te zijn. Wijnaldum spendeerde er naar verluidt € 410.000 aan. Maar goed, dat is nog geen eens eentiende van zijn salaris, maar dat neemt niet weg dat het vrij duur, zelfs voor een Patek Philippe.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ParraTV (@parratv)

Het is daarbij geen simpel klokje die alleen de tijd verteld, maar het meesterwerk van Patek Philippe kan meer dan dat. Twee pushers maken een snelle aanpassing van de lokale tijdzone mogelijk. Op deze manier weet je precies hoe laat het thuis is. Het maakt dus niet uit waar je je bevindt. Vanzelfsprekend ontbreekt ook een datum teller niet, net als de tijdsweergave voor zowel dag als nacht. Vrij uitgebreid horloge dus, maar dat mag ook wel voor de prijs die je ervoor neerlegt.

Meerdere horloges

Dit is niet het enige horloge in de collectie van Georginio Wijnaldum, deze is wel iets goedkoper, maar oordeel zelf maar of je hem mooier vindt. Wederom een Patek Philippe Nautilus, maar deze is in het 18k rosé goud. De prijs van dit horloge wordt momenteel rond de € 108.000 geschat.

40mm Patek Philippe Nautilus in 18k rose goud