Naarmate de technologie vordert, wordt het leven ons nog eenvoudiger gemaakt. Waar de vorige generatie opgroeide zonder kleurentv’s, groeit de Generatie Z op met curved displays en beamer. Maar het gaat ondertussen verder dan dat. Samsung heeft recent The Freestyle aangekondigd, een multifunctionele 100 inch-projector die zowat je broekzak past, die je van je stoel afblaast.

The Freestyle van Samsung

De Samsung Freestyle werd aangekondigd op de technologiebeurs CES 2022 en moet de standaardprojectoren zoals we ze kennen overstemmen met een stortvloed aan opwindende extra functies. Sterker nog, als je op zoek was naar een echt grote tv, maar niet veel geld wilde uitgeven, zou dit een aantrekkelijk alternatief kunnen zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Samsung Nederland (@samsungnederland)

Omdat je ‘m verticaal helemaal kan verstellen dankzij de 180˚ Dynamic Angle, kan je vanuit unieke hoeken je favoriete tv-series of films beleven. Ga je langs bij de nieuwe woning van je amice die nog geen tv heeft staan? Neem de 830 gram wegende Samsung Freestyle mee in de auto en geniet altijd en overal van de maximale 100-inch schermgrote, terwijl het minimum 30-inch is. Zelfs wanneer het oppervlak scheef of hoekig is. The Freestyle corrigeert namelijk scheve afbeeldingen automatisch, zodat je altijd een recht en rechthoekig beeld hebt. Zelfs wanneer je huis geen egale muurkleur bevat past het apparaat zich automatisch aan voor een optimale kijkervaring.

En een optimale kijkervaring kan niet voltooid worden met krakende speakers. De ingebouwde luidspreker van The Freestyle zorgt voor kraakhelder geluid in 360-graden. “Waar je ook zit, je zit middenin een optimale geluidservaring.”

Samsung Freestyle

Het is ook verkrijgbaar met draagbare waterdichte koffers en een draagbaar batterijpakket. En dan rest er nog een ding: het prijskaartje. Nederlandse prijzen zijn nog niet bekend gemaakt, aangezien het snufje recent bekendgemaakt is, maar de Amerikaanse prijs geeft wel een duidelijk indicatie. Zij kunnen ‘m pre-orderen voor $ 899. Naar verwachting worden de eerste projectoren vanaf 24 januari opgestuurd.

Vergeet niet hieronder de video van de portable project te bekijken waar alle highlights worden uitgelicht.